Home / Turske serije / Ambasadorova kći / Ambasadorova kći epizoda 10

Ambasadorova kći epizoda 10

Sandzar kaze Nare da je glavu zarovio u nepaznju a ne u pijesak, te da nije vrijeme za zaborav vec za pronalazenje. Sandzar gleda video zapis kako je Akın napao Nare. Nare i Gediz plaše se da Sandzar može naći ruku u krvi. Sandzar odlazi do Muge i pita je da li joj je Nare ispricala i da li zna sve, Muge priznaje da zna. Pa šta će Sandzar učiniti s Akinom?Nare moli Sandzara da se smiri ali Sandzar je ustrajan u tome da pronadje Akina te da ga kazni na nacin na koji je zasluzio.Sandžar se upušta na put na kojem će samostalno pronaći istinu. Muka mu je više od izigravanja ćorave bake. Zbaciće povez sa očiju. Nije najspremniji za ono što će vidjeti, ali sa tog puta nema povratka.

Nare je pak prije mnogo godina skresala Sandžaru istinu u lice, a sad pokušava da ga zaštiti od te iste istine. Njen otac Guven je na samoj ivici dogovora sa Sandžarom, da kaže Akinovu lokaciju u zamjenu za veliku svotu novca. Narino jedino rješenje je da obezbijedi i Gedizovo učešće na toj licitaciji, koju je njen otac organizovao za Akina. S tim u vezi, Gediz preraspodjeljuje karte i unosi u licitaciju dah svježeg vazduha.
Koraci koje je Jahaja, preplavljen svojim kompleksima, poduzeo zarad spašavanja Halise, najviše će pritisnuti Sandžara uza zid. Sandžar će morati da napravi izbor između majke i ambasadorove kćeri. Taj izbor će umjesto njega napraviti Elvan.

error: Zabranjeno kopiranje!!