Home / Biografije / Bensu Soral – Biografija

Bensu Soral – Biografija

Bensu Soral je turska glumica, rođena 23. marta 1991. godine. Visoka je 1.63. Završila je srednju školu Inegöl Anatolian u Bursi. Studira grafiku na Fakultetu likovnih umjetnosti Univerziteta Marmara. Počela je glumačku karijeru uz podršku njene sestre Hande Soral, koja je također glumica. Po prvi put se pojavila na televizijskom ekranu sa TV serijom Yol Ayrimi.
Bensu Soral
Filmografija:
Yol Ayrımı, 2012 – Ayşe,
Vicdan, 2013 – Müge,
Boynu Bükükler, 2014 – Miray,
Tatlı Küçük Yalancılar, 2015 – Aslı,
İçerde, Insajder 2016–2017 – Melek

error: Zabranjeno kopiranje!!