Home / Turske serije / Crna ljubav / Crna ljubav epizoda 29

Crna ljubav epizoda 29

Dolazi dan kada su Emir i Kemal odlucili da idu na dvoboj. Obojica su uzeli pistolje i po jedan metak. Kemal sjedeci u fotelji govori Emiru da ce ova osveta i nocna mora danas zavrsiti te da ce jedna od njih dvojice umrijeti i izgubiti.

Obojica su stavili po jedan metak u pistolje i uperili pistolje jedan u drugoga. Opalili su i jedan metak je opalio. Nihan je cula pucanj te je odmah zastala pitajuci se sta se desilo.

Ko je ovaj put izgubio?? Kemal će dokazati svima da je Emir vratio Nihan sebi silom. On počinje istragu čime je to Emir ucijenio Nihan.

Kemal dolazi do nekog bitnog imena. Vildan daje obećanje Ozanu ali ipak, i dalje nastavlja da maltretira Zejnep, zato što sumnja u nju. Zejnep će pronaći put kako da nagovori Ozana i tako kazni Vildan.

Vildan će se pomiriti sa Zejnepinom porodicom zbog djeteta i pozvat će ih na večeru. Zejnepina trudnoća će ih dovesti u toj kući, iako nisu htjeli.

Oni imaju dva uslova; večera da bude kod njih u bašti i da Emir i Nihan ne mogu da dođu. Vildan prihvata uslove. Nihan trpi sve zbog Kemala koji i dalje vodi istragu.

Emir saznaje za tu večeru i natjerat će Nihan da igra drugačije, da odu na večeru. Sjedeći svi za jedan sto, Lejla i Asu primorane su da igraju veoma tešku igru.

Jedino što će biti pogodak večeri je da će Nihan otkriti tajnu Kemalu, koji nije očekivao ništa slično.

error: Zabranjeno kopiranje!!