Home / Turske serije / Crna ljubav / Crna ljubav epizoda 30

Crna ljubav epizoda 30

Potpuni preokret u seriji. Nakon sto Nihan dodje sa Emirom u sobu tamo zatekne Zejneb pitajuci je sta se ovdje desava i sta ona radi u sobi.

Emir gleda u Zejneb i ocima joj prijeti da suti i ne smije nista reci. Zejneb je iznenadjena vidjevsi Nihan pored Emira. Kemla sve to posmatra vani.

Emir obecava Nihan da ce od sada sve uciniti kako bi ona osjetila samo srecu i bila sretna te joj obecava da nikad vise nece osjetiti ono sto je osjetila u proslosti.

Ali je i pita ujedno da odluci odmah da li ce nastaviti zivjeti zivot s njim u istoj sobi? Nakon toga je Emir zagrli sto Kemala dotuce u potpunosti.

Kemal nakon svega odlazi da se nadje sa Nihan i kaze joj da je unistila i nadu i ljubav te joj otrgne s vrata lancic koji joj je poklonio.

Nihan pita Kemala zasto ej to uradio, zbog cega je otkinuo joj s vrata lancic a on joj odgovara kako je samo zeli osloboditi tereta i odlazi od nje.

Nakon toga Nihan i Emir jedu skupa i ona mu kaze i da nikad nije cula za Kemala a kamoli bila s njim, njega Emira nikada ne bi zavoljela.

Emira to naljuti te baca sve sa stola i kaze joj da je zbog njega odustala od zivota svoga ali od Kemala nikad nije odustala.

Nakon toga Emir dok se voze u autu dodaje gas te mu Nihan govori da uspori da ne bi sletili. Da li ce se desiti nesreca??

error: Zabranjeno kopiranje!!