Sapunko http://sapunko.com Online vodič za serije Wed, 22 Jan 2020 17:40:43 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.17 http://sapunko.com/wp-content/uploads/2019/11/cropped-sapunko-1-32x32.jpg Sapunko http://sapunko.com 32 32 Ljubav osvetnika epizoda 36 http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-36/ http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-36/#respond Wed, 22 Jan 2020 17:40:43 +0000 http://sapunko.com/?p=35021 Miran se probudio i uziva gledajuci Rejan kako spava. Miran je legao pored nje i mirise joj kosu i uziva govoreci joj koliko je voli. Azat je svezao Gonul za stolicu. Svi su tuzni, uplaseni, umorni od svega u oba konaka. Rejan se budi i ugleda Mirana pored sebe, taman kada ga krene pomilovati po licu na um padne joj kako joj je Gonul rekla da je Miranova supruga. Ali ipak Rejan ustaje i poljubi MIrana u lice. Gonul moli Azata da joj da telefon da nazove Azize. Sultan moli Azize da spasi njenu kcerku. Rejjan je opet ustala iz kreveta i pobjegla od Mirana. Miran cim se probudi shvata da nema Reraj i odlazi za njom. Miran nalazi Rejan ponovo i moli je samo da jedan dan budu zajedno da mu da jos jednu šansu, i da nakon tog dana ako ona ne zeli da ga vise vidi, onda se nikada vise u zivotu nece pojaviti pred njom, samo da mu tu zadnju šansu da. Hoce li Rejan dozvoliti Miranu tu šansu?

]]>
http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-36/feed/ 0
Ljubav osvetnika epizoda 35 http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-35/ http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-35/#respond Wed, 22 Jan 2020 17:40:09 +0000 http://sapunko.com/?p=35019 Miran pronalazi Rejan u pravi cas, covjek je htio silovati ali uspio je Miran da je spasi i prebio je covjeka na mrtvo ime. Miran pita Rejan sta je to uradila, sta da nije dosao na vrijeme, sta da je nije pronasao, zar mu toliko ne vjeruje? Tada je Miran zagrli i kaze joj da se njoj nesto desilo on bi umro. Kaze joj da ne bjezi od njega, da samo zeli da budu sretni. Miran i Rejan dolaze do hotela da prenoce. Miran i Rejan ulaze u sobu i ona cim ugleda krevet prisjeca se sta joj je Miran uradio. Ali opet njihova ljubav je jaca pa ipak opet legnu u isti krevet. Osmijeh na licima im sija. Azize prigovara sa Nasuhom. Trazi da se danas sve mora rijesiti,.

]]>
http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-35/feed/ 0
Ljubav osvetnika epizoda 34 http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-34/ http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-34/#respond Wed, 22 Jan 2020 17:39:32 +0000 http://sapunko.com/?p=35017 Rejan prica sa Hazarom i Miran mu kaze da se ne brine da je ona pored njega te oni odlaze daleko i da se ne brine jer joj nece nauditi. Azat sa pistoljem dolazi do Miranovog konaka te tek tada svi saznju da je Miran oteo Rejan i otisao sa njom. Azat im prijeti svima. Azat uzima Gonul i stavlja joj pistolj na glavu govoreci im da odmah Miran izadje inace ce ubiti Gonul. Oba konaka su na nogama hem zbog Azata koji je kidnapovao Gonul hem zbog toga sto je Azatova majka dosla kod Rejanine majke koja krivi Rejan za sve. Ali to nije sve, tek nastaje haos kada dodje Sultan koja pocne daviti Azatovu majku govoreci joj ako zafali dlaka sa glave njene kcerke da ce ih ubiti svojim rukama. Ali Sultan prica sa Zehrom koje ispoljavaju jedna drugoj njihove bolove. Rejan kako bi se spasila od Mirana ona odlucuje da pobjegne od njega iz auta i poslije toga ona dolazi u vece probleme jer se sakrila u kamion kod nekog covjeka koji je pocinje plašiti. Hoce li je Miran uspjeti naći? Hoce li se Rejan sada spasiti od tog pokvarenog covjeka koji je zeli iskoristiti?

]]>
http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-34/feed/ 0
Ljubav osvetnika epizoda 33 http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-33/ http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-33/#respond Wed, 22 Jan 2020 17:38:58 +0000 http://sapunko.com/?p=35015 Dok je Rejjan na veceri povodom svojih zaruka sa Azatom, dolazi Miran koji je otima. Miran stavlja Rejan na konja i kaze joj da ce pobjeci, da nece dozvoliti da se uda za Azata jer je voli i ne moze to dozvoliti. Miran moli Rejan da mu oprosti i da mu da drugu priliku ali Rejan je uporna u svojoj namjeri da se uda za Azata. Kada shvate da je Rejan nestala, porodica se podigne na noge u potragu za njom. Azat je ponovo shrvan jer je opet izgubio Rejan. Azat onako uzasnut svime pocinje daviti Jaren koja mu je vjerovala. Azat uzima pistolj i odlazi Miranu. Rejanin otac je krenuo u potragu za Miranom i Rejan te dolazi do Miranovog auta ali u njemu je Firat koji ne zna gdje su Miran i Rejan otisli.Miran je uzeo drugo auto i otisao sa Rejan.

]]>
http://sapunko.com/ljubav-osvetnika-epizoda-33/feed/ 0
Nemoguća ljubav epizoda 36 http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-36/ http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-36/#respond Wed, 22 Jan 2020 17:29:06 +0000 http://sapunko.com/?p=35012 Miran se probudio i uziva gledajuci Rejan kako spava. Miran je legao pored nje i mirise joj kosu i uziva govoreci joj koliko je voli. Azat je svezao Gonul za stolicu. Svi su tuzni, uplaseni, umorni od svega u oba konaka. Rejan se budi i ugleda Mirana pored sebe, taman kada ga krene pomilovati po licu na um padne joj kako joj je Gonul rekla da je Miranova supruga. Ali ipak Rejan ustaje i poljubi MIrana u lice. Gonul moli Azata da joj da telefon da nazove Azize. Sultan moli Azize da spasi njenu kcerku. Rejjan je opet ustala iz kreveta i pobjegla od Mirana. Miran cim se probudi shvata da nema Reraj i odlazi za njom. Miran nalazi Rejan ponovo i moli je samo da jedan dan budu zajedno da mu da jos jednu šansu, i da nakon tog dana ako ona ne zeli da ga vise vidi, onda se nikada vise u zivotu nece pojaviti pred njom, samo da mu tu zadnju šansu da. Hoce li Rejan dozvoliti Miranu tu šansu?

]]>
http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-36/feed/ 0
Nemoguća ljubav epizoda 35 http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-35/ http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-35/#respond Wed, 22 Jan 2020 17:14:49 +0000 http://sapunko.com/?p=35010 Miran pronalazi Rejan u pravi cas, covjek je htio silovati ali uspio je Miran da je spasi i prebio je covjeka na mrtvo ime. Miran pita Rejan sta je to uradila, sta da nije dosao na vrijeme, sta da je nije pronasao, zar mu toliko ne vjeruje? Tada je Miran zagrli i kaze joj da se njoj nesto desilo on bi umro. Kaze joj da ne bjezi od njega, da samo zeli da budu sretni. Miran i Rejan dolaze do hotela da prenoce. Miran i Rejan ulaze u sobu i ona cim ugleda krevet prisjeca se sta joj je Miran uradio. Ali opet njihova ljubav je jaca pa ipak opet legnu u isti krevet. Osmijeh na licima im sija. Azize prigovara sa Nasuhom. Trazi da se danas sve mora rijesiti,.

]]>
http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-35/feed/ 0
Nemoguća ljubav epizoda 34 http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-34/ http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-34/#respond Wed, 22 Jan 2020 17:05:01 +0000 http://sapunko.com/?p=35008 Rejan prica sa Hazarom i Miran mu kaze da se ne brine da je ona pored njega te oni odlaze daleko i da se ne brine jer joj nece nauditi. Azat sa pistoljem dolazi do Miranovog konaka te tek tada svi saznju da je Miran oteo Rejan i otisao sa njom. Azat im prijeti svima. Azat uzima Gonul i stavlja joj pistolj na glavu govoreci im da odmah Miran izadje inace ce ubiti Gonul. Oba konaka su na nogama hem zbog Azata koji je kidnapovao Gonul hem zbog toga sto je Azatova majka dosla kod Rejanine majke koja krivi Rejan za sve. Ali to nije sve, tek nastaje haos kada dodje Sultan koja pocne daviti Azatovu majku govoreci joj ako zafali dlaka sa glave njene kcerke da ce ih ubiti svojim rukama. Ali Sultan prica sa Zehrom koje ispoljavaju jedna drugoj njihove bolove. Rejan kako bi se spasila od Mirana ona odlucuje da pobjegne od njega iz auta i poslije toga ona dolazi u vece probleme jer se sakrila u kamion kod nekog covjeka koji je pocinje plašiti. Hoce li je Miran uspjeti naći? Hoce li se Rejan sada spasiti od tog pokvarenog covjeka koji je zeli iskoristiti?

]]>
http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-34/feed/ 0
Nemoguća ljubav epizoda 33 http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-33/ http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-33/#respond Wed, 22 Jan 2020 16:48:33 +0000 http://sapunko.com/?p=35006 Dok je Rejjan na veceri povodom svojih zaruka sa Azatom, dolazi Miran koji je otima. Miran stavlja Rejan na konja i kaze joj da ce pobjeci, da nece dozvoliti da se uda za Azata jer je voli i ne moze to dozvoliti. Miran moli Rejan da mu oprosti i da mu da drugu priliku ali Rejan je uporna u svojoj namjeri da se uda za Azata. Kada shvate da je Rejan nestala, porodica se podigne na noge u potragu za njom. Azat je ponovo shrvan jer je opet izgubio Rejan. Azat onako uzasnut svime pocinje daviti Jaren koja mu je vjerovala. Azat uzima pistolj i odlazi Miranu. Rejanin otac je krenuo u potragu za Miranom i Rejan te dolazi do Miranovog auta ali u njemu je Firat koji ne zna gdje su Miran i Rejan otisli.Miran je uzeo drugo auto i otisao sa Rejan.

]]>
http://sapunko.com/nemoguca-ljubav-epizoda-33/feed/ 0
Čudesni doktor 19 epizoda http://sapunko.com/cudesni-doktor-19-epizoda/ http://sapunko.com/cudesni-doktor-19-epizoda/#respond Wed, 22 Jan 2020 11:07:40 +0000 http://sapunko.com/?p=35001 Zbog jedne tajne Betušna operacija se ne može izvesti i Adil je primoran okupiti odbor. U međuvremenu, teško ozlijeđen muškarac koji je pokušavao glumiti heroja dolazi u hitnu pomoć. Ali način da se spriječi da čovjek postane invalid, još uvijek nije izmišljen. Ferman svejedno ne odustaje i započinje takmičenje između asistenta.
S druge strane, nakon što sazna da se Ali sviđa nekome, Betuš ga stisne da se otvori njenoj voljenoj osobi. Na kraju cijela istina izlazi na vidjelo i Betuš pobjegne iz bolnice.

]]>
http://sapunko.com/cudesni-doktor-19-epizoda/feed/ 0
Ambasadorova kći epizoda 6 http://sapunko.com/ambasadorova-kci-epizoda-6/ http://sapunko.com/ambasadorova-kci-epizoda-6/#respond Wed, 22 Jan 2020 11:03:36 +0000 http://sapunko.com/?p=34998 Za Sandzara i Nare dolazi novi period kako bi dokazali svoju ljubav ali i jačinu kada je Melek u pitanju. Da li je Manekše dala Nedzdetu mladinu ogrlicu za pokazivaje lica kako bi on uznemiravao Nare? Melek govori da ce Nare i Sandzar sve regulisati prije nego sto odu u zatvor. Nare govori Sandzaru da joj nije vjerovao kada je bila nevina a ona je njemu povjerovala cak i kada je bio okrivljen.Melek pita Sandzara da li to ide bez da je zagrli? Sandzar sve cini da se razvede.Sandzarova majka pomaze Manekse kako bi nastavila ovu igru i dosla do svog cilja. Ova okrutna žena ne plaši se raditi određene stvari kako bi sakrila istinu.Hoce li Nare saznati sta je Menekse uradila Melek?Narin otac ambasador, Sandzar i Gediz podnijeli su žalbu zbog prošlog zločina i situacija je zbunjena. Hoće li Sandzar i Gediz koji su sklopili svoje partnerstvo i prijateljstvo ići u zatvor zbog zajedničkog kriminala?

]]>
http://sapunko.com/ambasadorova-kci-epizoda-6/feed/ 0