Sapunko http://sapunko.com Tue, 12 Dec 2017 22:06:40 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.9 Dzenetine suze 14 epizoda http://sapunko.com/dzenetine-suze-14-epizoda/ http://sapunko.com/dzenetine-suze-14-epizoda/#respond Tue, 12 Dec 2017 21:48:08 +0000 http://sapunko.com/?p=21441 Nilgun vise ludi pa odlazi da svoj bijes iskali na zeni koja nimalo nije kriva za njeno stanje.

Melis je ipak odlucila iskoristiti svoj adut te zbuniti Selima. Nilgun nakon sto vise poludi odlazi da se obracuna sa svojim muzem koji joj kaze da je vise dosta svega. Melis se cinički smije Dzenet kojoj krene da cupa kosu, ali ovaj put Dzenet ne posustaje i jasno daje do znanja Melis gdje joj je mjesto. Zasto su uhapsili Dzenet, zasto odlazi u zatvor?

]]>
http://sapunko.com/dzenetine-suze-14-epizoda/feed/ 0
Nazar 83 epizoda http://sapunko.com/nazar-83-epizoda/ http://sapunko.com/nazar-83-epizoda/#respond Tue, 12 Dec 2017 21:38:48 +0000 http://sapunko.com/?p=21439 Davut je u bolnici u teškom stanju i Zehra ga odlazi vidjeti. Cijelo selo traži Nazar. Omer nju i Efea spasi u zadnji trenutak iz ruku Sejita. Dđžabar aga ipak na koncu nađe njihovo sklonište. Mihriban se pretvara da je bolesna kako bi natjerala Omera i Redžepa da se pomire.

]]>
http://sapunko.com/nazar-83-epizoda/feed/ 0
Elif epizoda 694 http://sapunko.com/elif-epizoda-694/ http://sapunko.com/elif-epizoda-694/#respond Tue, 12 Dec 2017 21:35:53 +0000 http://sapunko.com/?p=21436 Rejhan je načula Parlu i Kerema i zaključila da se i Kerem priključio njenom ponižavanju i omalovažavanju što ju strašno povrijedi.

Samo da je ostala trenutak više shvatila bi kako nije tako. Premda Elif nastoji udovoljiti Vildan, ipak ne nailazi na njenu susretljivost. Pokušaj da oženi sina Leman se obija o glavu. Parla priprema iznenađenje kako bi izgladila odnos sa Keremom.

]]>
http://sapunko.com/elif-epizoda-694/feed/ 0
Za moje kćeri 3 epizoda http://sapunko.com/za-moje-kceri-3-epizoda/ http://sapunko.com/za-moje-kceri-3-epizoda/#respond Tue, 12 Dec 2017 21:32:40 +0000 http://sapunko.com/?p=21434 Djevojke koje su barem malo sretne jer su uspjele da spase Sumru, postaju očajne jer im oduzimaju kuću i ostaju na ulici. Zbog toga što im Jagiz i Egemen pomažu, Alper poludi i govori da će sam platiti dug. Hadžer, kako bi zaštitila sina Alpera od Kumru, sređuje Kumru posao njegovateljice u Jagizovoj kući. Sumru će impresionirati Egemena koji ima sve jače glavobolje. Dok se Kumru trudi da zaradi novac za kuću, u mislima su joj uvijek sestre. Primjećuje Sumrinu mržnju prema Zubejiru i počinje da se pita za razlog, a između ostalog je tu i izgubljeno Sumrino oproštajno pismo. U međuvremenu, Jašar koji želi da vidi kćerke i poštedi ih bola, hoće li moći da pobjegne iz zatvora umjesto svog ubijenog prijatelja?

]]>
http://sapunko.com/za-moje-kceri-3-epizoda/feed/ 0
Tajne zivota 8 epizoda http://sapunko.com/tajne-zivota-8-epizoda/ http://sapunko.com/tajne-zivota-8-epizoda/#respond Tue, 12 Dec 2017 21:26:35 +0000 http://sapunko.com/?p=21430 Mustafa će priznati istinu ili će morati da prihvati Hakana kao sina.Taj događaj će zbližiti Seher i Buraka. Desit će se nešto i Seher će biti korak bliže izgubljenom djetetu.

]]>
http://sapunko.com/tajne-zivota-8-epizoda/feed/ 0
Meryem 21 epizoda http://sapunko.com/meryem-21-epizoda/ http://sapunko.com/meryem-21-epizoda/#respond Tue, 12 Dec 2017 20:02:38 +0000 http://sapunko.com/?p=21427 Gučlu će uspjeti da otključa zamak u Burdžinom srcu. Po prvi put, Burdžu će povjeriti Gučlu svoje okamenjeno srce… Merjem se plaši da otvori svoje srce pred njeim, ali Savaševa reakcija će je primorati da ponovo razmisli o svojim postupcima. Merjem će po prvi put poslušati svoje srce i pomoći u otklanjanju prepreka između njih.

]]>
http://sapunko.com/meryem-21-epizoda/feed/ 0
Čista ljubav 73 epizoda http://sapunko.com/cista-ljubav-73-epizoda/ http://sapunko.com/cista-ljubav-73-epizoda/#respond Tue, 12 Dec 2017 18:06:17 +0000 http://sapunko.com/?p=21416 Vlado je lagao Ranku da će se riješiti Emine. Nalazi se s njom i oni obnavljaju svoju ljubavnu vezu. Ipak, zbog cijele situacije osjećaju se kao u klopci te nakon emotivnog susreta s Jasnom, napuštaju Vrhovac.

Ranko ucijeni Sonju da bude s njim inače će uništiti njenu obitelj. Tomo dolazi Sonji u posjet, no ona ga, prestravljena Rankovom prijetnjom, otjera od sebe. Helena uspijeva nagovoriti Mašu da laže kako ima napadaj astme u trenutku kad se svađa s Tomom. No, Tomo, iako zabrinut za Mašu, ne planira odustati od razvoda i Helenin plan propada. Sonja pokušava stupiti u kontakt s Tomom, ali Rus ju spriječi. Sonja konfrontira Dinu zašto joj ranije nije rekla da je Ranko kupio kuću, a zatim suočava i oca. Snježana saznaje od Milana da je Ranko bio u Zagrebu sa Sonjom. Konfrontira ga, ali Ranko ju upozorava da se ne miješa u njegovu vezu sa Sonjom.

]]>
http://sapunko.com/cista-ljubav-73-epizoda/feed/ 0
Čista ljubav 72 epizoda http://sapunko.com/cista-ljubav-72-epizoda/ http://sapunko.com/cista-ljubav-72-epizoda/#respond Tue, 12 Dec 2017 18:04:47 +0000 http://sapunko.com/?p=21414 Razočarani Ranko shvaća da se sve raspada i smišlja plan da to popravi, u koji uključuje i Vladu. On iskorištava situaciju s Eminom kako bi testirao Vladinu lojalnost. Daje mu pištolj i naređuje da se riješi Emine, što Vlado prihvaća.

Snježana želi znati što Ranko planira s Eminom te joj on sugerira na koji način će „riješiti“ taj problem. Snježana se boji za Eminu, no zbog straha za svoje dijete, ne protivi se. Ne bi li oraspoložio Editu, Profesor organizira koncert u Editinoj vili. Nakon romantične večeri, provedu i noć zajedno. Nakon predivne večeri, Edita i Profesor odlučuju biti par te ga Edita poziva da prespava kod nje. Tomo i Sonja prate Jasnu kući iz Zagreba i izgleda kao da će napokon započeti svoju ljubavnu vezu. Međutim, Ranko ne može dopustiti da Sonja završi s Tomom. Helena je šokirana kada Tomo od nje traži da potpiše papire za razvod.

]]>
http://sapunko.com/cista-ljubav-72-epizoda/feed/ 0
Čista ljubav 71 epizoda http://sapunko.com/cista-ljubav-71-epizoda/ http://sapunko.com/cista-ljubav-71-epizoda/#respond Tue, 12 Dec 2017 18:03:27 +0000 http://sapunko.com/?p=21412 Edita priznaje Profesoru da je bila trudna s Damirom i izgubila dijete. Kada ispod zavoja otkrije ružan ožiljak od opekline, Profesor Editi još jednom pokaže svoju naklonost.

U klinici, Tomo i Ranko zamalo se fizički sukobe, no prekida ih vijest o Jasninoj operaciji, koja je uspješno završila. Iz svađe Ranka i Tome, Sonja sazna da je Ranko kriminalac. Ranko odlazi, a Tomo ostaje tješiti Sonju. Emina optuži Snježanu da je bila madam i da joj je cijelo vrijeme lagala. Snježana, pritisnuta krivnjom i strahom, priznaje kako je zajedno s Rankom vodila bordel. U strahu da Emina ne ode na policiju, Snježana joj kaže da će svjedočiti protiv Ranka. Blaž pokušava depresiju zbog Branke ukloniti promjenom života. Zbog svađe Helene i Branke, Maša se izbezumi i počne teško disati, nakon čega se Branka povlači, a Helena pronalazi nov način manipulacije – Mašinu astmu.

]]>
http://sapunko.com/cista-ljubav-71-epizoda/feed/ 0
Čista ljubav 70 epizoda http://sapunko.com/cista-ljubav-70-epizoda/ http://sapunko.com/cista-ljubav-70-epizoda/#respond Tue, 12 Dec 2017 18:01:57 +0000 http://sapunko.com/?p=21409 Jasna i Sonja čekaju Jasninu operaciju. Jasna se boji da će umrijeti i moli Sonju da se pobrine za sebe i da u životu slijedi srce, jer jedino tako će biti sretna.

U bolnici se pojavljuje Ranko, kojem Sonja ne može reći da ode, nakon svega što je učinio za njih. Kada se Jasnina operacija zakomplicira i život joj bude ugrožen, Sonja, potaknuta majčinim riječima, zove Tomu. No, javlja joj se Helena, što Sonju potrese. Ipak, Tomo sazna za poziv te odlazi Sonji u Zagreb. U klinici ugleda Sonju u Rankovom zagrljaju. Vlado zatiče mamurnog Milana, shvaća da je u pijanstvu možda rekao Tomi za Rankove poslove i žestoko se posvađa s ocem. Editu proganjaju tužna sjećanja. Profesor joj pokušava pomoći i poziva Tomu i Mašu na doručak. Edita je sretna s posjetom, no Mašina izjava da je Marija njena baka, a ne ona, duboko potrese Editu. Snježana ne vjeruje Ranku, odustaje od boravka u Opatiji i vraća se s Eminom u Vrhovac.

]]>
http://sapunko.com/cista-ljubav-70-epizoda/feed/ 0