Sapunko http://sapunko.com Sun, 25 Feb 2018 11:25:04 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.10 Zaljubljena u Ramona 106 epizoda http://sapunko.com/zaljubljena-u-ramona-106-epizoda/ http://sapunko.com/zaljubljena-u-ramona-106-epizoda/#respond Sun, 25 Feb 2018 11:25:04 +0000 http://sapunko.com/?p=23360 Adalgisa kaže Teófilu da se Finito ne smije oženiti Luisom jer je ne voli i jer neće biti sretan. Teófilo odgovori da je Finito sam donio tu odluku te ako njoj to smeta, neka se udalji od njega. Adalgisa kaže Fredesvindi da voli Finita i da ga je izgubila. Kaže i da je Benito tužan jer je izgubio Luisu. Objasni joj da ona i Benito nikada nisu bili par, nego se vole kao rođaci. Dalia kaže Mami da će živjeti s Rulom. Luisa je pokušava uvjeriti da griješi, ali Dalia kaže da će sama odlučivati o svome životu. Julio kaže mami da priređuje ručak kako bi zaprosio Juanu i da bi volio da ona bude na toj večeri. Hortensia odgovori da nikada neće odobriti njegov brak sa sluškinjom. Ramón kaže Daliji da malo bolje razmisli jer Rulo nije tip za veze i da bi mogla požaliti. Ona mu odvrati da nije osoba koja joj može dijeliti savjete nakon što je nevjenčan živio s Fabiolom, a onda otišao Sofíji. Ramón odvrati da to nije istina i poželi joj svu sreću. Francisco prijavi policiji da u Antoniovoj radionici skrivaju veliku količinu droge. Policija pretražuje radionicu. Antonio se šokira kada mu policija kaže da je uhićen zbog trgovine drogom.

]]>
http://sapunko.com/zaljubljena-u-ramona-106-epizoda/feed/ 0
Zaljubljena u Ramona 105 epizoda http://sapunko.com/zaljubljena-u-ramona-105-epizoda/ http://sapunko.com/zaljubljena-u-ramona-105-epizoda/#respond Sun, 25 Feb 2018 11:23:24 +0000 http://sapunko.com/?p=23358 Kako bi odgodio rastavu, Francisco predlaže da ordinaciju prodaju za pet milijuna, a zapravo je njih stajala tri milijuna. Fabiola se požali Margariti da Francisco samo odugovlači. Margarita kaže Porfiriju da ju je Antonio zaprosio. Porfirio odgovori da je to i očekivao, te da joj želi mnogo sreće. Dalia se ljuti na Ramóna jer nije pozvao Rula na Finitovu momačku večer. Kaže mu da ga je ona pozvala i da se mora slagati s Rulom jer je on njezin dečko. Ramón joj kaže da bi ga se trebala kloniti jer je zao. Hortensia zove policiju i žali se na buku u Fabiolinu i Andreinu stanu. Šokira se zbog Luisine djevojačke večeri. Finito pleše s nekom egzotičnom plesačicom, posklizne se i slomi nogu. Prizna Luisi da su na momačku večer pozvali egzotičnu plesačicu, da je malo više popio i pao. Kaže joj da će razumjeti ako ona odustane od vjenčanja, no Luisa odgovori da ne dolazi u obzir da ga ostavi, te se njih dvoje zagrle. Benito i Adalgisa ih gledaju. Ona kaže da će spriječiti da se Finito oženi Luisom. Finito i Luisa slave crkveno vjenčanje, ali Adalgisa odlučno želi spriječiti taj brak.

]]>
http://sapunko.com/zaljubljena-u-ramona-105-epizoda/feed/ 0
Ranjivo cvijeće epizoda 247 http://sapunko.com/ranjivo-cvijece-epizoda-247/ http://sapunko.com/ranjivo-cvijece-epizoda-247/#respond Sun, 25 Feb 2018 09:15:34 +0000 http://sapunko.com/?p=23356 Kader uspijeva pobjeći uz neočekivanu pomoć. Ejlul i Ali dovode se u opasnost. Songulina i Gunejeva ljubav na kušnji je u teškim danima. Kader se šokira kad nađe Banuinu sliku u Ežderovoj sobi. Diže se zavjesa tajni o njezinoj porodici. Kader otkriva da je Ežder bio prijatelj njezine majke i odluči razgovarati s njim da sazna tko joj je otac. Meral je spremna poduzeti sve da je spriječi. Ali i Feride šokirani su razvojem stvari u istrazi slučaja g. Rahmija. Serkan saznaje da svi znaju za njegovu bolest. Gunej priprema Serkanu iznenađenje da izađe na pozornicu sa svojim omiljenim izvođačem. Serkan u kritičnoj fazi svoje bolesti zadnju snagu troši na pozornici.

]]>
http://sapunko.com/ranjivo-cvijece-epizoda-247/feed/ 0
Ljubav poslije ljubavi 8 epizoda http://sapunko.com/ljubav-poslije-ljubavi-8-epizoda/ http://sapunko.com/ljubav-poslije-ljubavi-8-epizoda/#respond Sun, 25 Feb 2018 09:10:08 +0000 http://sapunko.com/?p=23354 Santjagu nestaje sin. Nakon nesrece pozivaju Santjaga na identifikaciju. Hoce li se pokazati da je to njegov sin koji je nastradao u nesreci? Karolina se prisjeca trenutaka koje je provela sa Damjanom i dalje sumnja da je to opasno i da su to gluposti.

]]>
http://sapunko.com/ljubav-poslije-ljubavi-8-epizoda/feed/ 0
Ljubav poslije ljubavi 7 epizoda http://sapunko.com/ljubav-poslije-ljubavi-7-epizoda/ http://sapunko.com/ljubav-poslije-ljubavi-7-epizoda/#respond Sun, 25 Feb 2018 08:59:45 +0000 http://sapunko.com/?p=23352 Raqel se iznenadi kada cuje s kime joj je trenutno muz. Santjago je iznenadjen kada mu Raqel kaze sta planura, kako planira da svi odu u njenu kucu na odmor. Karolina salje poruku Damijanu govoreci mu da ovo nije dobro sto rade. Ipak svi skupa odlaze na taj mali odmor. Damjan uziva gledajuci Karolinu sretnu. Svi su skupa u istoj kuci i Damjan i Karolina se uprkos svima uzimaju za ruke dok su ostali na spavanju. Lola i Mia na kraju kvare raspolozenje Karolini i ona govori Nikolasu da se soremi i da odlaze kuci. Damjanu je tesko.

]]>
http://sapunko.com/ljubav-poslije-ljubavi-7-epizoda/feed/ 0
Crno more 6 epizoda http://sapunko.com/crno-more-6-epizoda/ http://sapunko.com/crno-more-6-epizoda/#respond Sat, 24 Feb 2018 14:26:42 +0000 http://sapunko.com/?p=23348 U Crnomorskom regionu Mustafa otima Eysan kako bi spasio brata. Asiye je prinuđena odnijeti stvari za Merdžan, jetrvu koju ona uopće ne voli, i naravno Asyie opet napravi nešto u svom stilu. Međutim, Asiye istovremeno dobiva poruku koja u njoj zapali vatru. Muž je vara s drugom! Uzima pušku u ruke i krene u potragu za Mustafom.

]]>
http://sapunko.com/crno-more-6-epizoda/feed/ 0
Gospođa Fazilet i njene kćeri 37 epizoda http://sapunko.com/gospoda-fazilet-i-njene-kceri-37-epizoda/ http://sapunko.com/gospoda-fazilet-i-njene-kceri-37-epizoda/#respond Sat, 24 Feb 2018 08:49:09 +0000 http://sapunko.com/?p=23343 Hazan, koja više ne može da pobjegne od osjećanja prema Jagizu, bori se sa sopstvenim srcem, a napetost između Jagiza i Hazan raste. Dok se Hazan bori u svom svijetu sa osjećanjima, nije svjesna da je Kerime velika opasnost za nju. Hazim i Fazilet ujedinjuju snage protiv Kerime, ali kada Hazim zamoli Sinana za pomoć u vezi Kerime, velika tajna pada u neočekivane ruke. Kerime uočava Hazaninu slabu tačku i uspijeva da joj smjesti zastrašujuću zamku. Hoće li Jagiz uspjeti da spasi Hazan?

]]>
http://sapunko.com/gospoda-fazilet-i-njene-kceri-37-epizoda/feed/ 0
Istanbulska nevjesta 39 epizoda http://sapunko.com/istanbulska-nevjesta-39-epizoda/ http://sapunko.com/istanbulska-nevjesta-39-epizoda/#respond Sat, 24 Feb 2018 08:41:37 +0000 http://sapunko.com/?p=23340 Ipek postaje jako napeta jer ne zna šta da očekuje od Esme. Esma pokušava da bude jaka u svemu što su doživjeli, ali Siren ne napušta njenu okolinu.

Esmin govor porodici kako će sve proći, bit će prekinut jednim bolnim vriskom. Šta se to desilo i hoće li ponovo porodicu Esminu zadesiti problem? Sureja sve cini kako bi pridobila Emira, ali uzalud.

]]>
http://sapunko.com/istanbulska-nevjesta-39-epizoda/feed/ 0
Čista ljubav 108 epizoda http://sapunko.com/cista-ljubav-108-epizoda/ http://sapunko.com/cista-ljubav-108-epizoda/#respond Fri, 23 Feb 2018 22:05:44 +0000 http://sapunko.com/?p=23337 Vera pristaje ostati kod Jasne u kući i govori joj da ima nedovršenog posla iz prošlosti s Editom. Blaž i Dina prijateljski prekidaju te Blaž dobiva ideju kako pomoći Profesoru. Govori Štefu da će prekinuti sa Dinom, ako on vrati Profesoru posao. Helena odlazi moliti Branku za pomoć. Ona pristaje zbog Maše te uspije nagovoriti Tomu da prihvati Helenin prijedlog – Sonja odlazi, a Helena dolazi na njeno mjesto. Nekoliko dana nakon što se Helena uselila k Tomi, odnos između njih je i dalje hladan. No, kada socijalna radnica najavi svoj posjet, shvaćaju kako moraju glumiti skladan bračni par. Sonja živi kod Jasne, tužna zbog rastanka s Tomom. Istovremeno, shvaća kako se Verino zdravlje pogoršalo. Edita, uznemirena zbog selidbe, odlazi kod Jasne i tamo se nađe licem u lice s Verom. Vera joj skoro prizna svoju mračnu tajnu, no u zadnji čas joj pozli i ne uspije reći.

]]>
http://sapunko.com/cista-ljubav-108-epizoda/feed/ 0
Čista ljubav 107 epizoda http://sapunko.com/cista-ljubav-107-epizoda/ http://sapunko.com/cista-ljubav-107-epizoda/#respond Fri, 23 Feb 2018 22:03:16 +0000 http://sapunko.com/?p=23335 Vlado se odbije ispričati i uđe u verbalni sukob s Rankom. No, prekida ih dolazak Emine, koja je došla spasiti Vladu. Spremni su umrijeti zajedno prije nego mu se ispričati! Ranko ih ismije i potjera, ali shvaća da za njega nitko nikad ne bi nešto tako napravio. Emina i Vlado se bude sretni i slobodni od Ranka te zovu Gogu i ponude joj posao u kafiću. Goga preuzima inicijativu i uspije šarmirati svog prvog gosta – Rusa. Helena dolazi Tomi s planom kojim misli spasiti Mašu, a koji uključuje Sonjin odlazak. Tomo odbija Heleninu ponudu – ne želi s njom glumiti sretan brak da bi izbavili Mašu iz sirotišta. No, Sonja se odluči žrtvovati i otići bez obzira na njegov pristanak. Tomo ju moli da ostane još samo večeras. Provode posljednju romantičnu noć zajedno. Edita je tužna i osamljena nakon svađe s Profesorom. On odlazi Blažu i pred Dinom ga optuži da je lagao i stvorio mu problem s Editom. Dina ga suoči i Blaž priznaje da je proveo noć kod Branke.

]]>
http://sapunko.com/cista-ljubav-107-epizoda/feed/ 0