Sapunko http://sapunko.com Online vodič za serije Wed, 23 Sep 2020 22:44:42 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 http://sapunko.com/wp-content/uploads/2019/11/cropped-sapunko-1-32x32.jpg Sapunko http://sapunko.com 32 32 Pokucaj na moja vrata 12 epizoda http://sapunko.com/pokucaj-na-moja-vrata-12-epizoda/ http://sapunko.com/pokucaj-na-moja-vrata-12-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 22:44:36 +0000 http://sapunko.com/?p=38945 Serkan govori Edi da ukoliko baš želi da ide, može ići pod jednim uslovom a to je da mu kaže šta osjeća. Tada mu ona kaze da li to pokušava izvući riječi iz nje a on kaze da nije to u pitanju i lagano je poljubi u obraz. Serkanova majka prilazi mu i gleda ga dok slatko priča sa Edom na telefon i pita ga da li to priča sa Selin pa se smješi, a Serkan joj samo mahne rukom i kaže da nije Selin. Nakon što Serkan prizna Selin da je zaljubljen u Edu, tada sve dolazi na jedan novi početak. Serkan Edi priznaje da je ludo zaljubljen u nju a Eda mu priznaje da su im osjećanja obostrana i poljube se. Napokon da je došao i taj dan da su eda i Serkan počeli svoju ljubavnu priču bez ustezanja da drugi ne saznaju.

]]>
http://sapunko.com/pokucaj-na-moja-vrata-12-epizoda/feed/ 0
Pozovi mog agenta 4 epizoda http://sapunko.com/pozovi-mog-agenta-4-epizoda/ http://sapunko.com/pozovi-mog-agenta-4-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 20:55:49 +0000 http://sapunko.com/?p=38943 Beren sjeda u Barisevo novo auto i zeli se provozati a Baris sve cini da Didzelm takodjer ide s njima.Ali Beren ovaj put pokvari Barisev plan.Didzlem odlazi na slikanje sa Barisem i Beren.Gulin saznaje za Kiracev plan druge agencije i pomislja kako je nije zelio povesti sa sobom. Place i optuzuje Didzlem da je kriva za sve.Didzlem i Baris svakim danom su sve vise blizi jedno drugom.Dok je Didzlem vidjela sliku njega i Beren i svidjela joj se pa je htjela kao izgovor odnijeti je Braisu, prisustvo Beren u njegovoj kuci joj prestavi razočarenje.Ali Baris je uzima za ruku i zeli da ona udje.

]]>
http://sapunko.com/pozovi-mog-agenta-4-epizoda/feed/ 0
Pozovi mog agenta 3 epizoda http://sapunko.com/pozovi-mog-agenta-3-epizoda/ http://sapunko.com/pozovi-mog-agenta-3-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 20:55:13 +0000 http://sapunko.com/?p=38941 Didzlem govori ocu da e zeli nikom reci da joj je otac i da bude miran po tom pitanju.Čak mu Didzlem kaze da ne zeli nikakve gestove ni pomoći od njega. Sretna je jer je pocela raditi u agenciji i ne zeli od njega nista, samo je dovoljno da je ne uznemiruje.Jedina osoba koju gleda pozitivno je Baris. Hoce li je i on iznevjeriti?

]]>
http://sapunko.com/pozovi-mog-agenta-3-epizoda/feed/ 0
Pozovi mog agenta 2 epizoda http://sapunko.com/pozovi-mog-agenta-2-epizoda/ http://sapunko.com/pozovi-mog-agenta-2-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 20:39:56 +0000 http://sapunko.com/?p=38939 Feris govori Didzlem da su se Bariš i Beren posvađali te da ode nešto uraditi kako bi ih pomirila.Iako je svako na svakom koraku maltretira, Didzlem ipak uspijeva nastaviti dalje.Feris je bijesna jer Nebahat ne zeli igrati u filmu i govori da se Nuket obavijesti da odmah pozove Nebahata i kaze da ce igrati. Didzlem biva malo gruba prema svojoj sestri zbog cega joj otac kaze da ne moze biti gruba prema njoj jer je ona njegova kcerka. Tada mu Didzlem baca sve sa stola govoreci mu da mu je i ona kcerka, zar je to zaboravio?

]]>
http://sapunko.com/pozovi-mog-agenta-2-epizoda/feed/ 0
Čudesni doktor 30 epizoda http://sapunko.com/cudesni-doktor-30-epizoda/ http://sapunko.com/cudesni-doktor-30-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 20:26:16 +0000 http://sapunko.com/?p=38936 Ali ne može razumjeti kako je nekad živio bez Nazli. Tek sada počinje da se osjeća istinski sretnim i shvata da voli Nazli. Uprava odlučuje da otpusti Alija, ali doktor Tanju, ignoriše ovu odluku. Ali ne namjerava da odustane i želi da dokaže da je potreban ovoj klinici. On je profesionalac u svojoj oblasti i jednostavno oni ne mogu bez takvog specijaliste. Doktor Adil ima ozbiljne zdravstvene probleme i pada u nesvijest. Podvrgnut je hitnom pregledu, nakon čega se zaključuje da ima tumor na mozgu. Mora hitno na operaciju. Ali ako se operacija izvede postoji velika mogućnost da doktor Adil može umrijeti, jer tijelo ne može izdržati takav postupak. Sada njegova kćerka mora donijeti važnu odluku, da li će se njenom ocu raditi operacija ili ne. Ali odlučuje da se sastane sa Verdom, kako bi ispričao sve detalje o operaciji i kakav bi ishod operacije bio. Ali je ovom čovjeku veoma drag i ne može ga izgubiti ni na koji način…

]]>
http://sapunko.com/cudesni-doktor-30-epizoda/feed/ 0
Čudesni doktor 29 epizoda http://sapunko.com/cudesni-doktor-29-epizoda/ http://sapunko.com/cudesni-doktor-29-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 20:24:39 +0000 http://sapunko.com/?p=38934 To je običan dan u bolnici Berhayat; Ali je odlučan u tome da svoj odnos s Nazlı podigne na višu razinu, ali ne može pronaći pravi kako to učiniti. Beliz se sada dobro bori s trudnom Kivildžıim; a Tanžu bjesni na Doruka navog asistenta hirurgije koji dolazi na Damlino mjesto, jer prvi dan svog posla kasni…A nevidljiva nesreća u trenutku baca čitavu bolnicu u kaos. Prvo hitnu službu, a zatim cijelu bolnicu počinju preplavljivati ​​ranjenici. Iako još niko nije primijetio, među ozlijeđenima je i važan član bolničkog osoblja. Policija i vatrogasci pokušavaju kontrolisati incident. Bolnički resursi koriste se do posljednje kapi. I usred sveg tog haosa, u najkritičnijem trenutku, Ali se sjeća svog obećanja koje je dao kada je počinjao biti doktor. Ali održava svoje obećanje.Ali cijena tog obećanja za mnoge će biti vrlo, vrlo visoka.

]]>
http://sapunko.com/cudesni-doktor-29-epizoda/feed/ 0
Čudesni doktor 28 epizoda http://sapunko.com/cudesni-doktor-28-epizoda/ http://sapunko.com/cudesni-doktor-28-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 20:23:42 +0000 http://sapunko.com/?p=38932 To je običan dan u bolnici Berhayat; Ali je odlučan u tome da svoj odnos s Nazlı podigne na višu razinu, ali ne može pronaći pravi kako to učiniti. Beliz se sada dobro bori s trudnom Kivildžıim; a Tanžu bjesni na Doruka navog asistenta hirurgije koji dolazi na Damlino mjesto, jer prvi dan svog posla kasni…

]]>
http://sapunko.com/cudesni-doktor-28-epizoda/feed/ 0
Čudesni doktor 27 epizoda http://sapunko.com/cudesni-doktor-27-epizoda/ http://sapunko.com/cudesni-doktor-27-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 20:21:28 +0000 http://sapunko.com/?p=38930 Nalaženje oca koji ga je bacio na ulicu stvara ozbiljne probleme Aliju. Umjesto da se suoči sa njima, Alija opijseda prognani pacijent koji umire tokom operacije. Sa druge strane Nazli koja je započela karijeru na klinici mora da saradjuje sa Damlom u čiju iskrenost ne vjeruje.Dok se incidenti sve više povećaju, dogadja se neizbježno i Ali se suočava sa ocem. To će imati daleko veće posljedice nego što se može očekivati.

]]>
http://sapunko.com/cudesni-doktor-27-epizoda/feed/ 0
Čudesni doktor 26 epizoda http://sapunko.com/cudesni-doktor-26-epizoda/ http://sapunko.com/cudesni-doktor-26-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 20:19:25 +0000 http://sapunko.com/?p=38928 Tanžu saznaje za vezu Ali – Nazlı. A kad se podnese još jedna pritužba zbog Alija, on sada uzima konce. Tanžu tvrdi da je Ali zbunjen zbog veze sa Nazli, i ako Ali napravi još jednu pogrešku, bolnica neće odobriti ovu vezu. Ali i Nazli moraju biti oprezniji nego ikad. Ali Ali personalizira svoj slučaj usprkos svim upozorenjima i po cijenu da sebe baci vatru pokušava pronaći metodu kojom može više pomoći svom mladom pacijentu.

]]>
http://sapunko.com/cudesni-doktor-26-epizoda/feed/ 0
Čudesni doktor 25 epizoda http://sapunko.com/cudesni-doktor-25-epizoda/ http://sapunko.com/cudesni-doktor-25-epizoda/#respond Wed, 23 Sep 2020 20:17:23 +0000 http://sapunko.com/?p=38926 Beliz, koja se odlučila boriti protiv Kıvılcıma, ponovo je otvorila novu kliniku. Kad dobije novog asistenta na Hirurškom odeljenju, ponovo izbija sukob i ovaj put borba dovodi do otkaza dvoje ljudi.
S druge strane, nova asistentkinja Damla je svima na tapetu, ali niko ne zna kako prići ovoj pohlepnoj devojci. Ali govori pacijentu nešto što se ne bi smelo reći, te ponovo se nalazi na Tanžuevoj meti.

]]>
http://sapunko.com/cudesni-doktor-25-epizoda/feed/ 0