Sapunko http://sapunko.com Wed, 20 Feb 2019 17:43:02 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.13 Žena 51 epizoda http://sapunko.com/zena-51-epizoda/ http://sapunko.com/zena-51-epizoda/#respond Wed, 20 Feb 2019 17:43:02 +0000 http://sapunko.com/?p=29657 Arif i Sarp se suocavaju tako sto Arif daje do znanja Sarpu da je otrčao bogatoj ženi zbog novca i ostavio na cjedilu svoju porodicu misleći na Doruka, Nisan i Bahar te ih se odrekao. Sarp uporno ponavlja da ih se nikada nije odrekao i da ih nije ostavio. Bahar ih na neki način uspije zaustaviti ali Sarp je pita zar ga je htjela ostaviti zbog kahvedzije, njenog dragog? Bahar mu kaze da Arif nije njen dragi. Sarpu biva drago sto je tako rekla ali mu ona dodaje i to da nije rekla da ne voli Arifa.

]]>
http://sapunko.com/zena-51-epizoda/feed/ 0
Kuzgun 3 epizoda http://sapunko.com/kuzgun-3-epizoda/ http://sapunko.com/kuzgun-3-epizoda/#respond Wed, 20 Feb 2019 17:31:23 +0000 http://sapunko.com/?p=29655 Zapaljeno je Rifatovo tajno skladište robe. Kuzgun će biti šokiran kada uhvati osobu koja je zapalila skladište. Kuzgun sada ima novi plan. Rifat šalje Alija u Nevšehir da sazna imena Dilinih napadača. Samo je pitanje vremena da Ali shvati da su to Kuzgun i Kesik. Shvativši da je odlazak Alija zbog činjenice da je Kuzgun pod sumnjom, Dila će pokušati da ga zaštiti. Rifat zapošljava Kuzguna kao vozača, ali to nije posao na koji želi. Kuzgun otvoreno o tome govori Rifatu. Rifat daje Kuzgunu zadatak da se dokaže. Zadatak je toliko bolan, da iako Kuzgun kaže da je usamljenik, morat će da se žrtvuje a da to ni sam ne zna.

]]>
http://sapunko.com/kuzgun-3-epizoda/feed/ 0
Srce mafije 102 epizoda http://sapunko.com/srce-mafije-102-epizoda/ http://sapunko.com/srce-mafije-102-epizoda/#respond Wed, 20 Feb 2019 11:12:18 +0000 http://sapunko.com/?p=29652 Hizir napada Mubeđel i optužuje ju da remeti mir u njegovoj kući. Lutfije nehotice priznaje svoju ljubav prema Adnanu, a Hizir joj govori da odustane od toga. Nevzat govori Alparslanu kako je pogriješio što je ubio Topraka, jer će sada Unal smjestiti Fikreta na praznu stolicu. Hizir upozorava zeta i Hatidže da budu oprezniji i savjetuje im da se podvrgnu terapiji kako bi lakše podnijeli novonastalu situaciju. Na Toprakovoj sahrani, dolazi do razmirica između Fikreta i Tipija. Toprakov nećak prijeti kako će ubiti Alparslana.

]]>
http://sapunko.com/srce-mafije-102-epizoda/feed/ 0
Elif epizoda 971 http://sapunko.com/elif-epizoda-971/ http://sapunko.com/elif-epizoda-971/#respond Wed, 20 Feb 2019 11:05:04 +0000 http://sapunko.com/?p=29650 Humejra daje do znanja Kimet da joj ne vjeruje te naglašava da neće dopustiti da više itko naudi njenoj obitelji. Kimet javlja Mahiru da je Madžide postala zaboravna i savjetuje da to iskoriste. Melek shvata da nakon Sedatovih spletki neće više moći ostati u istoj kući, ali potraga za novim stanom joj ide teško. Leman primjećuje Šafakovu nervozu i saznaje da je tražio premještaj.

]]>
http://sapunko.com/elif-epizoda-971/feed/ 0
Zabranjena Jabuka 34 epizoda http://sapunko.com/zabranjena-jabuka-34-epizoda/ http://sapunko.com/zabranjena-jabuka-34-epizoda/#respond Tue, 19 Feb 2019 19:52:27 +0000 http://sapunko.com/?p=29647 Posto Ender vidi da tone svakim danom, odlučna je da se ne preda pa je odlucila da svoj adut koji ima u rukama i iskoristi. Iako ne licno Jildiz da kazni, Ender odlucuje da kazni Zejneb ali i samu Jildiz preko sestre. Iako ALihan nije spavao sa Ender i nema pojma o slikama zajednickim u krevetu pored Ender, Jildiz mu ne vjeruje. Jildiz nakon sto dobije te slike odlazi do Alihana i pita ga kako je mogao napraviti to njenoj sestri. Alihan se kune da nema pojma o tome i da se nista nije desilo te da je bio pijan, Jildiz mu ne vjeruje.Zejneb odlazi do Dundara da prica s njim, da li ce to prihvatiti njegovu ponudu? Alihan kaze Ender da je najgora osoba koju je upoznao u zivotu.Ender kaze Alihanu “Sve u što vjerujete uništeno je u jednoj noći. Da smo ostali još sedmicu dana, Zeynep bi bila proslost. Alihan joj kaze da je ona strašna žena. Jildiz je pricala Zejneb kako je uvijek mislila da je Alihanov brak sa Ender lazni ali nakon sto je vidjela slike, Jildiz kaze Zejneb mozda i nije njihov brak lazni. Sta ce Zejneb poduzeti sa Dundarom?

]]>
http://sapunko.com/zabranjena-jabuka-34-epizoda/feed/ 0
Povezanost 8 epizoda http://sapunko.com/povezanost-8-epizoda/ http://sapunko.com/povezanost-8-epizoda/#respond Tue, 19 Feb 2019 19:39:55 +0000 http://sapunko.com/?p=29645 Ovaj put vise nema načina na koji bi se mogao zaustaviti Aziz. Užad između Kerema i Aziza raste svaki dan. Aziz odbacuje svog oca i otpušta Kerema sa svih radnih mjesta na imanju.Tahsin također poduzima mjere protiv Azizovog poteza. Aziz dobiva vijesti o mjestu gdje treba doci i povesti Feride sa sobom. Hoce li Aziz pronaci Altana?Aziz pronalazi Altana ali da li je vec mrtav? Nakon sto ga pronadje shvata da je krivac jedini Kerem te odlazi do njega i pocinje ga daviti? Hoce li neko stici da zaustavi Aziza da ne ubije Kerema?

]]>
http://sapunko.com/povezanost-8-epizoda/feed/ 0
Ne puštaj mi ruku 30 epizoda http://sapunko.com/ne-pustaj-mi-ruku-30-epizoda/ http://sapunko.com/ne-pustaj-mi-ruku-30-epizoda/#respond Tue, 19 Feb 2019 19:26:58 +0000 http://sapunko.com/?p=29643 Azra i Cenk zaslužuju biti sretni, Serap zaslužuje patnju jer kada je Dzenk govorio da ne proda zemlju nista nije poduzeto po tom pitanju. Dzenk bi trebao cuvati i paziti na svoje zdravlje. Ako dobro podnese ostavku, može Arda uspijeva suočiti se s izdajicama.Feride priznaje Dzenku da je napravila gresku ali da je ne pravi i on. Feride govori Serap da ce ostati sama ukoliko nastavi tako. Dzek odlazi u firmu i daje ostavku.

]]>
http://sapunko.com/ne-pustaj-mi-ruku-30-epizoda/feed/ 0
Jama 54 epizoda http://sapunko.com/jama-54-epizoda/ http://sapunko.com/jama-54-epizoda/#respond Tue, 19 Feb 2019 19:15:13 +0000 http://sapunko.com/?p=29640 Vidjevši da je Uluç bio ranjen, njegova se kći okrenula od bijesa, iznenadila je Kocovane svojom reakcijom. Ulucova kcerka pita oca ko mu je to napravio.Ulucova kcerka koja se istresla prvo na Kocovalije onda sjeda i drzeci Idrisa za ruku mu se izvinjava. Tada joj otac kaze da nije bilo Cumalija ko zna sta bi se desilo. Tada ga ona pogleda a Cumalijev pogled ostavlja bez teksta.

]]>
http://sapunko.com/jama-54-epizoda/feed/ 0
Gulperi 21 epizoda http://sapunko.com/gulperi-21-epizoda/ http://sapunko.com/gulperi-21-epizoda/#respond Tue, 19 Feb 2019 18:51:27 +0000 http://sapunko.com/?p=29635 Kadir i Gulperi su u bolnici sa njenim sinom koji je imao nesrecu jer ga je zamalo udarilo auto. Majka ga pita zasto je istrcao pred auto a on joj kaze da zeli da se ona i Kadir vjenčaju. Ejup i dalje gleda kako ce povrijediti Gulperi i djecu, ali Kadir mu prilazi i udara ga prijeteći mu da ne smije više nikada prići i nauditi Gulperi niti djeci. Hasan samo razmislja o svojim osjecanjima. Sta ce biti sa Sejitom?Hoce li umrijeti?

]]>
http://sapunko.com/gulperi-21-epizoda/feed/ 0
Jednom u Cukurovoj 21 epizoda http://sapunko.com/jednom-u-cukurovoj-21-epizoda/ http://sapunko.com/jednom-u-cukurovoj-21-epizoda/#respond Tue, 19 Feb 2019 17:45:20 +0000 http://sapunko.com/?p=29631 Hunkar koja je cijeli svoj život posvetila sinu, s ciljem da ne zapne za kamen, saznaje da sa porodicom on napušta kuću. Ali naravno, Hunkar ima plan i za to. Mužgan, koja se zaljubila u Yilmaza čistom i bezuvjetnom ljubavlju, počinje vidjeti njegovu okrutnu stranu. Po prvi put suočavajući se s istinom o sebi, Yilmaz priprema prsten za Mužgan. Što će Mužgan učiniti u ovoj situaciji kada su joj srušeni snovi o Yilmazu? Demir sa suprugom, sinom i dadiljom odlazi iz konaka u kome je rođen i odrastao. Zuleyha koja misli da se napokon oslobodila Hunkar preuzima stvar u svoje ruke. Naravno ona nije jedina koja uživa u ovoj situaciji. Gaffur ne razmišljajući upada u situaciju,unatoč upozorenju Saniye. Hunkar koja je ostala sama u konaku, pokušava se nositi sa poslovima u firmi i na farmi,dok u isto vrijeme Haminne ima napad.

]]>
http://sapunko.com/jednom-u-cukurovoj-21-epizoda/feed/ 0