Sapunko http://sapunko.com Online vodič za serije Sun, 08 Dec 2019 20:52:17 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.16 http://sapunko.com/wp-content/uploads/2019/11/cropped-sapunko-1-32x32.jpg Sapunko http://sapunko.com 32 32 Na granici 239 epizoda http://sapunko.com/na-granici-239-epizoda/ http://sapunko.com/na-granici-239-epizoda/#respond Sun, 08 Dec 2019 14:36:20 +0000 http://sapunko.com/?p=33604 Zabrinuta Zorka oživljava Ljubu, no zahvaljujući njenoj tabakeri, metak ga nije ubio. Frontex odvodi uhapšene Ljubicu, Bucu i Ljubu. Tomo napokon daje svoj intervju za televiziju. Policijska postaja ostaje u Lokvici, a Tomo dobiva orden za zasluge. Policija i šverceri dogovaraju primirje. Zorka i Marko potpisuju dogovor, svi su sretni. Marko zaprosi Petru. Na sreću ukućana, Mijo se vraća kući, neće ostati u zatvoru. Šest mjeseci kasnije, Petra i Marko se spremaju za vjenčanje. Dubravka donosi veliku vijest, Ivana i Božo su dobili novce od EU fondova europske unije za svoj posao. Alma javlja Mati i Tadiji da ona i Krešo čekaju bebu. Nediljku i Anđelki se rodio sin Franjo koji izluđuje sve u kući. Dado i Karlo se natječu tko će biti Željkina pratnja na svadbi. Mirela je opet trudna. Zorka piše oproštajno pismo i odlazi s Ljubom na motoru.

]]>
http://sapunko.com/na-granici-239-epizoda/feed/ 0
Na granici 238 epizoda http://sapunko.com/na-granici-238-epizoda/ http://sapunko.com/na-granici-238-epizoda/#respond Sun, 08 Dec 2019 14:34:39 +0000 http://sapunko.com/?p=33602 Miji i Andriji vatrogasci pripremaju poseban oproštaj i oni kreću. Nediljko tu odluku ne želi prihvatiti. Piše oproštajno pismo Anđelki te i on potajno odlazi. Mira i Gordana su neutješne. Ljubica i Buco žele ukrasti vozilo na koje pretendiraju Lokvičani, pa ih otmu i odvedu u skrovište u Bosni. Ljubo ih jedva spasi, a Ljubica zatraži od Zorke otkupninu. Zorka pristaje na to, Marko i njegovi kolege čekaju u zasjedi. Buco želi ubiti Zorku i vadi pištolj, ali Ljubo se baca pred nju i prima Zorkin metak. Petra, koja je Marku i Zorki lagala da će ostat kući sa svojom ekipom, hvata kriminalce, a Tomo i Zdenko ih hapse.

]]>
http://sapunko.com/na-granici-238-epizoda/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 76 http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-76/ http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-76/#respond Sun, 08 Dec 2019 14:21:30 +0000 http://sapunko.com/?p=33596 Iako je u kazni, Roko uspije nagovoriti Bruna da ga odvede kod Petra, jer s njim puno bolje uči. Saša govori Loli svoje sumnje da Dolores ima veze s Marijinim kreditom. On želi saznati zašto je Marija podigla hipoteku na imanje, ali su Julija i Karlo korak ispred njega. Saša odlazi u banku, ali ne shvaća da je direktor banke u dosluhu s Julijom i Karlom. Odlazi na policiju gdje izgubi kontrolu i ostaje zadržan u pritvoru. Tamara se sukobljava s Lukom, a Ksenija saznaje za projekt „Otok“. Roko je zbunjen događajima s Igorom, pokušava stupiti s njim u kontakt, ali Igor mu se ne javlja. Nada tješi Lolu i motivira ju da od Marka saznaju istinu. Nada je ushićena kada Marko pomakne ruku.

]]>
http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-76/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 75 http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-75/ http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-75/#respond Sun, 08 Dec 2019 14:20:14 +0000 http://sapunko.com/?p=33594 Saša je šokiran saznanjem o hipoteci nad imanjem. Karlo i Julija i dalje manipuliraju njime, uvjeravajući ga da je Marija podigla kredit. No, Saša sumnja na Dolores. Odlučuje potražiti odgovore u banci. Tamara se boji iseljenja iz vile dok se sukobljava s Lukom, koji ovaj put izlazi kao pobjednik. Jelena je u strahu zbog nestanka Roka. Zajedno s Brunom i Karmelom konfrontira Antu, koji krivnju svaljuje na Roka i Petra. Roko se vraća kući, a Jelena odlučuje o odgovarajućoj kazni. Nestanak Roka zbližava Karmelu i Ivana koji ponovo dijele bračnu postelju. Igora, koji se teško nosi s činjenicom da Roko nije njegov sin, svlada vrućica. Lola odvodi Roka nazad u Knežev dol, a Goran bolesnog Igora na imanje. Lola brine za Igora te nabavlja lijekove za njega. Odlučuje više nemati posla s njim, ali ipak ju dirne njegova bol za izgubljenim sinom. Lola pokušava urazumiti Igora, koji želi da ona napusti s njim Knežev dol, ali shvaća da ona ostaje zbog Saše.

]]>
http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-75/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 74 http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-74/ http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-74/#respond Sun, 08 Dec 2019 14:18:48 +0000 http://sapunko.com/?p=33592 Lola pati jer Roko ipak nije njen sin. Pokušava obavijestiti Igora, ali saznaje da je on oteo Roka. Lola je u panici i uz pomoć Gorana i Petra saznaje gdje je Igor. Ante shvaća da Roka nema na izletu, a Jelena također saznaje za nestanak sina. Lola i Goran pronalaze Igora i Roka. Igor teško prihvaća da Roko nije njegov sin te dolazi do fizičkog obračuna njega i Gorana. Luka ima grižnju savjesti te predaje Tamari komprimitirajuće fotografije dok joj izjavljuje ljubav. Tamara njime manipulira, uništava fotografije i slama mu srce. Saša je sjetan zbog uspomena na Mariju. Uz Bruninu inicijativu dolazi do plana za imanje. Okuplja obitelj koja nije oduševljena njegovom idejom. Karlo i Julija nastavljaju sa svojom igrom uz pomoć Boruta koji obavještava Sašu da je imanje pod hipotekom.

]]>
http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-74/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 73 http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-73/ http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-73/#respond Sun, 08 Dec 2019 14:16:27 +0000 http://sapunko.com/?p=33590 Nestrpljiva da sazna rezultat, Nada otvara pismo. Razočarana ishodom, napada katatoničnopg Marka, kojem se od šoka stanje pogorša. Ksenija pita Juliju za financijsku pomoć za Valentinin fakultet. No, Julija reagira na sebi svojstven način. Igoru je sve lošije zbog porezotine, koja mu se počinje inficirati. No, usprkos tome, provodi plan otmice Roka. Spletom okolnosti, moraju prenoćiti u bungalovu, a Roku se, iako mu je Igor drag, sve manje sviđa njihova avantura. Jelena je zabrinuta što je Roko prvi put otišao od kuće i ne javlja joj se. No, Bruno ju uspije smiriti i opustiti. Karlo i Julija su dočekali Lolu i Sašu s mora te konačno saznaju od Saše da on obustavlja potragu za Dolores Prpić. Oni odahnu, a već u idućem trenutku kuju plan kako hipoteku i sve financijske probleme oko imanja prebaciti na nepoznatu D. Prpić. I Lola je sretna zbog Sašine odluke, osjeća da je barem jedan problem riješila. Ulijeće Nadi u sobu javiti vijest, no zatiče nesretnu Nadu s rezultatima DNK-a analize. Očajna Lola ne može prihvatiti bolnu istinu. Nada, koju prvi put vidimo iskrenu i ‘majčinsku’ prema Loli, odlučna je pomoći svojoj kćeri.

]]>
http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-73/feed/ 0
Drugo ime ljubavi epizoda 72 http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-72/ http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-72/#respond Sun, 08 Dec 2019 14:12:42 +0000 http://sapunko.com/?p=33588 U Zagrebu su gotovi nalazi utvrđivanja majčinstva. Laboratorijski tehničar pokušava obavijestiti Anu/Lolu, ali njoj je mobitel isključen. Igor nabavlja falsificiranu putovnicu, ali njega i Crnog zaustavi policija. Igor osjeti olakšanje kad shvati da je policajac zaustavio Crnog zbog neplaćenih kazni. Valentina želi odustati od fakulteta zbog skupe školarine. Milan nagovara Kseniju da zamoli Krpane za financijsku pomoć. Djeca su spremna za odlazak na izlet, a Igor za otmicu Roka. Goran ga moli da bude oprezan, ali mu ipak daje do znanja da je uz njega. Podijeli s njim novac od escort fotografija i oprašta se s bratom. Saša se emotivno oprašta od Marijine vile. Lola je također potresena uspomenama, a najviše se boji istine za koju sluti da će uskoro biti otkrivena. Na imanje Krpan stiže pismo za Anu Tomić. Nada doznaje da je pismo iz laboratorija i iz petnih se žila trudi dokopati pisma.

]]>
http://sapunko.com/drugo-ime-ljubavi-epizoda-72/feed/ 0
Divlja zemlja 14 epizoda http://sapunko.com/divlja-zemlja-14-epizoda/ http://sapunko.com/divlja-zemlja-14-epizoda/#respond Sun, 08 Dec 2019 13:50:55 +0000 http://sapunko.com/?p=33586 Olga kaže Anibalu i Isabel da se doima da su veoma zaljubljeni. Isabel odgovori da su imali razmirica kao svi parovi, ali da se vole i da se bore za svoj brak. Isabel ode, a Olga pokušava zavesti Anibala. Daniel objavi radnicima da je Victor izdajnik koji prenosi informacije Carlosu Molini. Amador pripomene Ikeru da će Amparina nećakinja naslijediti veliki imetak, te da se mora oženiti njome. Arturo kaže Amadoru da mora dovesti Moline u red kako bi prestali iznuđivati ljude, jer da inače nikad neće postati upravitelj. Carlos udari Elisu jer je rekla Danielu tko je doušnik. Sergio kaže Anibalu da neće reći Isabel da ju on vara jer joj ne želi slomiti srce. Anibal zahvali i kaže da to više neće činiti. Sergio ga upozori da ako dozna da je opet bio s Olgom, sve odati Isabel. Daniel prizna Andresu da je zaljubljen u Isabel i da se ne ponosi time.

]]>
http://sapunko.com/divlja-zemlja-14-epizoda/feed/ 0
Divlja zemlja 13 epizoda http://sapunko.com/divlja-zemlja-13-epizoda/ http://sapunko.com/divlja-zemlja-13-epizoda/#respond Sun, 08 Dec 2019 13:50:16 +0000 http://sapunko.com/?p=33584 Daniel zahvali Elisi jer mu je rekla tko ga je izdao i zamoli je da se čuva. Anibal mu ponudi svoju pomoć, no Daniel odbije. Anibal se potuži Isabel da je sigurno primijetila da Daniel ne prihvaća njegovu pomoć, a ona mu odvrati da je ne prihvaća jer ga to ponižava. Anibal joj odgovori da ne može više ništa učiniti za Daniela, a ni ona, te joj savjetuje da se udalji od njega. Elisa kaže Carolini da je vidjela Daniela sa zgodnom ženom i da je očito da ju jako voli. Daniel kaže Silviju neka pripomene ocu da promijeni odnos prema Victoru. Otac kaže Silviju da je cijeli život radio s njima te da ne može vjerovati da će se prodati za šaku novčića. Na to mu on odgovori da nije nezahvalan, ali da ima mnogo troškova, da mu je Victor ponudio novac te da se sada kaje. Anibal se šokira kada ugleda Olgu i Isabel. Olga objavi da se došla oprostiti jer napušta San Juan del Valle.

]]>
http://sapunko.com/divlja-zemlja-13-epizoda/feed/ 0
Divlja zemlja 12 epizoda http://sapunko.com/divlja-zemlja-12-epizoda/ http://sapunko.com/divlja-zemlja-12-epizoda/#respond Sun, 08 Dec 2019 13:49:40 +0000 http://sapunko.com/?p=33582 Amparo kaže Danielu da nije glupa i da vidi kako on gleda Isabel, te ga podsjeća da je ona žena njegova brata. Anibal otkriva Sergiu da je bio u vezi s Olgom prije nego što je upoznao Isabel, no da je veza pukla, a da se Olga s time ne miri. Elisa savjetuje Carolini da bi trebala reći Danielu da Victor posluje s njezinom braćom. Iker i Uriel se potuku. Alejandra ih pokušava razdvojiti, no dobije udarac u glavu. Andres i Daniel kažu Lucasu da znaju da prenosi informacije Carlosu Molini i da im to šteti. Lucas odgovori da to nikada ne bi učinio te traži da mu odaju ime svjedoka. Daniel se zaklinje Andresu da poznaje Lucasa i da sigurno govori istinu. Anibal zahvali Sergiju jer nije ništa rekao Isabel o Olgi. Priznaje da je sve bila njegova neopreznost i da se više neće ponoviti. Sergio mu odvrati da je manipulator i da mu ništa ne vjeruje. Kaže mu da ne može obećati da neće ništa reći Isabel.

]]>
http://sapunko.com/divlja-zemlja-12-epizoda/feed/ 0