Home / Turske serije / Istanbulska nevjesta / Istanbulska nevjesta 19 epizoda

Istanbulska nevjesta 19 epizoda

Faruk taman odlucuje da skine prsten te da pristane na majčin prijedlog da se razvede od Sureje, sto Begum raduje jer ce biti sa svojim dragim ponovo i djetetom. Faruk napokon odlucan na nesto novo, zatice Sureju za istim stolom za kojim je zelio da okrene novu stranicu u zivotu.

Faruk ugleda Sureju i ne biva mu bas svejedno. Sureja place. Sta ce se desiti, hoce li Faruk zaista ozeniti Begum i razvesti se od Sureje, ili ce ipak ostati s njom?Faruka ipak vuce ljubav te ne zuri i ne odlucuje se odmah na korak koji ce ga mozda sutra kostati. Sureja ljutita prilazi mu i kaze da je ona ta koja zeli razvod braka. Cijelu tu zbrku oko razvoda i Farukove zenidbe, prekinut ce jedan covjek koji nakon toliko vremena dolazi posjetiti Esmu i njenu vilu. Ko je taj covjek i zasto ce sve dovesti do nove zbrke i straha?Sureju najvise pogodi kada vidi da Faruk nema njihov vjerenicki prsten.Advokat je na pametan nacin dao do znanja i Sureji i Faruku da se ne mogu razvesti vec da moraju naci neku kompenzaciju..

Faruk i Sureja su na raskrsnici i oboje su riješeni u tome da ne popuste. Ostali članovi porodice ne planiraju da mirno posmatraju situaciju, već i oni spremaju detaljan plan. Šokantne riječi koje je Garip izrekao dovele su do toga da Esman još jednom razmisli o suđenju.Sa jedne strane Faruk pokušava da sazna koji je sljedeći Surejin potez, a sa druge strane pokušava da drži Adema pod kontrolom. Međutim, Adem će sprovesti svoj plan osvete u djelo na način na koji niko nije očekivao..

error: Zabranjeno kopiranje!!