Home / Turske serije / Istanbulska nevjesta / Istanbulska nevjesta 34 epizoda

Istanbulska nevjesta 34 epizoda

Esma kaze Faruku kako je donijela jednu odluku za koju je sigurna, a to je da nece odustati viđati se sa Garipom. Jednom iznenadnom odlukom Osman usmjerava svoj život u drugom pravcu, ovaj put sasvim novom zivotnom pravcu koji ce mu prvi put biti pozitivan. Sureja i Senem se nalaze u istim situacijama, ali sa različitim osjećanjima.

Faruk nikako da se riješi upitnika u svojoj glavi, ali put koji slijedi suočit će ga sa stvarnošću za koju neće moći da vjeruje kada je čuje. Sureja ovaj put ne namjerava ostaviti Esmu samu, po prvi put je smatrala majkom.
Njeno dobro srce nije moglo ostati ravnodušno. Sureja priprema malo iznenađenje za Faruka.Sureja priprema Faruku iznenadjenje za njihovu godišnjicu braka.Esmino priznanje preokrenulo je konak naglavačke. Kako bi smirila Faruka, Sureja povlači neočekivan potez. Fikret koji je emocionalno nestabilan, na kraju eksplodira. Muratov nekontrolirani ispad bijesa dovodi do neprijatnostii. Oni koji čuju radosnu vijest bit će jako sretni. Džan će ući u partnerstvo sa neočekivanom osobom, a rezultati te saradnje bit će jako opasni. Osman je uništen zbog onoga što je čuo od majke. Faruk će iz jednog telefonskog poziva shvatiti da se ostvarila katastrofa koju je toliko vremena pokušavao da izbjegne.

error: Zabranjeno kopiranje!!