Home / Turske serije / Jedno srce / Jedno srce 10 epizoda

Jedno srce 10 epizoda

Jusuf prihvata pomoć nekoga ko ne želi da sačuva Jigita od incidenta ukradenog automobila. Halitova ljutnja, koja misli da se djeca nastavljaju baviti prljavim poslom, neće se brzo zaustaviti; nije nešto što bi ona prihvatila da dotakne svoju djecu.

Yigit je, kao vrlo neugodno, ponovo počeo da misli da su to ljudi različitih svjetova sa Denizom. Ovog puta strpljenja İlknura. U međuvremenu, posjetilac Saita ga čini nervoznim; vrijeme je da se poduzmu mjere protiv Yigita. Aslı i Deniz su prvi koji će biti iznenađeni neprijateljstvom Yigita i Yusufa. Oni se uvode u stvarni svijet Yigita i Yusufa.

S druge strane, Berrin razgovara sa Sait-om i zbunjuje sve o nlknuru. Sait, čiji je svet uništen onim što čuje, odlučuje da pita Halita za račun. U međuvremenu, tim je ponovo poražen, iako s jednom razlikom. Biti u stanju da ostanemo u ligi zavisi od osvajanja utakmice pred njima. Yigit i njegovi prijatelji nemaju izbora nego da prihvate hokej kako bi svima dokazali da nisu skitnice. Iako će se prvi put sastati, loše vijesti koje dobiju će poremetiti njihove živote.

error: Zabranjeno kopiranje!!