Home / Biografije / Melisa Aslı Pamuk – Biografija

Melisa Aslı Pamuk – Biografija

Melisa Aslı Pamuk rodjena je 14. aprila 1991. godine. Ona je turska glumica i model koji je osvojila titulu Miss Turkey 2011 2. juna 2011. godine. Melisa je prihvatila krunu od Gizem Memiç, koja je 2010 bila nosilac titule za ljepotu. Upisala je psihologiju na Univerzitetu u Amsterdamu, ali je kasnije napustila zbog želje da se fokusira na karijeru. Također je osvojila titulu “Best Promising” u Best Model turske 2009. Govori turskim, engleskim, holandskim i njemačkim jezikom i govori malo francuski. Počela je modelovanje u dobi od 14 godina.
Melisa Asli Pamuk
Filmografija:
L’Oréal Paris Miss Turkey-2011
Dat zit wel snor- 2004
Köpek-2011
G.D.O. KaraKedi-2012
Yer Gök Aşk- 2012–2013
Kurt Seyit ve Şura-2014
Her Sevda Bir Veda-2014
Ulan Istanbul-2014–2015
Kara Sevda- 2015–2017

error: Zabranjeno kopiranje!!