Home / Najava serija / Nova turska serija ‘Nauči me voljeti’

Nova turska serija ‘Nauči me voljeti’

Nova TV svojim gledaocima donosi još jednu tursku seriju pod nazivom: (Bana Sevmeyi Anlat) Nauči me voljeti / Nauči me da volim.

Glavne uloge u seriji su: Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağa.
Produkcija: Ay yapim
Scenarij: Deniz Akçay
Režiser: Mesude Erarslan

O seriji: Leyla (Seda Bakan) živi u Freiburgu (Njemačka). Nakon razvoda je primorana vratiti se s djetetom u Istanbul u kuću svoga oca.
Lejla, mlada ali i veoma lijepa zena ima pomalo tezak zivot jer pored toga sto zivi privremeno u ocevoj kuci sa malom bebom, mora da se sama snalazi za ostalo. Salih njen otac zivi sa Ajlom svojom zenom koja zivi u teskim uslovima. Lejla je u potrazi za poslom te ce morati prihvatiti ponudu koja joj je neizbjezna. Alper, mlad ali i vrlo uspjesan biznismen je taj koji ce upasti u zivot Lejli kada se najmanje bude nadala i ljubavi na prvi pogled i pomoci s njegove strane. Alper je covjek koji pomaze Lejli, krije je od osoba koje je proganjaju. Nakon sto joj Alper mnogo pomogne, Lejla mu se zahvaljuje. Nakon toga Lejla uzima svoju bebu i odlazi govoreci da se mora sama nositi sa svojim teretom. Alperu je tesko pala nesreca koja mu je poremetila zivot jer su njegova supruga i brat poginuli u teskoj saobracajnoj nesreci te je primoran ostati sam sa svoje dvije male kcerke te s njima krece u novi zivot otvarajuci restoran…

222
error: Zabranjeno kopiranje!!