Home / Turske serije / Sudbonosni dom / Sudbonosni dom epizoda 5

Sudbonosni dom epizoda 5

Pošto je Mehdi završio u policijskoj stanici zbog djece, Zejneb se smilovala nad njim i na kraju je otisla u policijsku stanicu za njim. Mehdi je pizta zasto je dolazila u stanicu a ona mu kaze da je vidjela njegovu knjigu pjesama te da je zbog rijeci Nezima “Mislim da si sada isti kao svi ostali” dosla, jer da je kako kaze Zejneb bilo ko drugi bio na njegovom mjestu i njemu bi otisla i pitala ga treba li sta, jer je i on sada jedan od njih, od svih ostalih. Zejneb kaze da se vratila kako bi spasila roditelje i da joj niko nije vise potreban. Ali se i Zejneb izneadi kada je Mehdi pita zar je ne čeka karta do Londona.Zejnep donosi radikalne odluke na osnovu prethodnih iskustava. Život neće biti isti ni za djevojku, ni za njene roditelje. Mehdijeva djeca su preokupirala njegove misli. Šibici teško pada rastanak, kao i Mehdiju.
Oni moraju da prevladaju razne prepreke, kako bi se sreli. Nuh ima plan da zbliži Mehdija i Zejnep. Istovremeno to dovodi do neočekivanih iznenađenja. Zejnep i Mehdi su ponovo na raskrsnici.
Da li će na kraju prevladati ljubav ili rastanak?Nakon sto je vidjela koliko je Šibica tuzna, Zejneb odlucuje da ostane pored Mehdija. On je moli da ostane i da postau Šibicini staratelji.Ko je primjetio da mu opada kosa i zasto?

error: Zabranjeno kopiranje!!