Priča o ruži

Priča o ruži 11 epizoda

Gonca, koja nije mogla spriječiti Toprakov odlazak, uništena je. Iako je njezina tajna otkrivena, činjenica da više ne može svjedočiti dodatno uzrujava Goncu. Rifatov podmukli plan je upalio i Gondži su bile vezane ruke. Sve te stvari još više pojačavaju Fuatovu mržnju prema Rifatu.

Toprak, čije su misli još uvijek na Sırrı i Goncu, čeka polijetanje talijanskog zrakoplova, nesvjestan što se događa. Tražeći priliku da se zbliži s Toprakom, Ece je odlučna potpuno prekinuti vezu s Goncom. Prema Fuatu, koji je otvorio nove frontove protiv Atabeya, Toprak se mora vratiti kako bi dobio rat.

Jedina osoba koja to može pružiti je Gonca. Gonca, koja se nalazi u teškoj situaciji, donosi kritičnu odluku, ali ta se odluka neće svidjeti Tahiru. Arzu, koja napušta kuću, sklanja se kod Arde. Ali ne treba dugo da shvati da ne može tako lako pobjeći od svoje obitelji.

Fuatovi uzastopni potezi izluđivali su Rıfata od bijesa. Kako će Rifat odgovoriti na udarce koje je zadobila njegova obitelj? Hoće li Toprak i Gonca uspjeti zaštititi svoje najmilije od Rifatovog bijesa?

Back to top button