Zakletva

Zakletva 721 epizoda

Emir želi da sazna sve o Gulperinoj prošlosti, kako bih joj na pravi način pomogao. Savaš mu govori da je Gulperin otac živ i da je u zatvoru jer je ubio njenu majku. Emir izvodi Bekira iz zatvora. On je odlučan da Gulperi pomogne. Sa druge strane, Narin pacijent se ponaša čudno, dok Mahidervin udvarač ne odustaje.

Emir uzima za ruku Gulperi i pita je da krene sa njim, ukoliko mu vjeruje. Gulperi kreće. Emir je dovodi kod Bekira. Gulperi je šokirana. Gulperi je u šoku i odbija da prihvati da joj je otac živ. On je za nju samo jedan stranac, stranac koji je ubio njenu majku.

Iako Bekir ne uspije da ispriča istinu Gulperi, on je sretan što je nakon toliko godina vidio kćerku koju mu je rodila voljena žena i ujedno tužan što ga Gulperi ne prihvata. Emir je odlučan da pronadje svjedoke koji mogu posvjedočiti da Bekir nije ubio Gulperinu majku.

Sa druge strane, Savaš je odlučan da on pomogne Gulperi da se oporavi i razgovara sa doktorom. On je odlučan da Gulperi stavi u kliniku. Baran je napet, jer smatra da Tarhunovi to neće dozvoliti. Savaš ubjedjuje Gulperi da podje sa njim na kliniku.

Obećava joj da su tretmani veoma efektivni i da mu je doktor već objasnio da se bolnih stvari iz prošlosti više neće sjećati. Započet će potpuno nov život. Za to vrijeme, Emir nalazi svjedoka koji će Gulperi ispričati pravu istinu.

Back to top button