Ne uklapam se u ovaj svijet

Ne uklapam se u ovaj svijet 15 epizoda

Džezajir i njegovi bližnji su u velikoj opasnosti zbog Tatavlijinog bombaškog napada u kojem koristi Mišona. U momentu dok pokušava da zaštiti svoje najmilije, Džezajiru u pomoć pristiže neko totalno neočekivan. Kao rezultat napada, Tatavlija pruža Džezajiru izenađujuću ponudu.

U isto vrijeme dok Džezajir nastoji da se osveti Tatavliji, i Tatavlija pokušava da se infiltrira u Džezajirov život, te u ranjivom trenutku iskušava Džazajira njegovim najmilijma.
U toku bombaškog napada tenzija između Firuze i Džezajira ustupila je mjesto osjećajnosti.

Lejla je bila primorana da vidi ovaj trenutak između Džezajira i Firuze, te izgara u sebi. Gulendamine sumnjičave izjave o Firuze podstiču Lejlu da sazna nešto više o Firuze. Gulendam će pak sve ostaviti u čudu sa gostom iznenađenja kojeg je pozvala na večeru.

Atmosfera će postati napeta kad se Džezajir susretne sa tim gostom iznenađenja. Iako Firuze obuzima radost zbog povratka profesiji, njena prošlost je ne ostavlja na miru. Iznenada će se suočiti sa smrtonosnom opasnošću.

Da li će Džezajir moći da se izbavi iz teške situacije u koju je zapao? Kako će Gulendamin gost iznenađenja uticati na Džezajira i njegovu porodicu? Kakav će se Firuze postaviti naspram teške situacije sa kojom se suočava?

Back to top button