Home / Meksičke telenovele / Ako me ostavis / Ako me ostaviš 42 epizoda

Ako me ostaviš 42 epizoda

Martín kaže Aliciji da je Yuri uhićena. Bik se javi Mujici i kaže mu za Facundovu izjavu novinarima. Zatim potraži pištolj u Quiqueovoj sobi. Yuri je u ćeliji. Karina joj kaže da je Cholo uspio pobjeći, ali da tragaju za njime.

Núnez je u svome uredu u policiji. Karina ulazi i kaže mu da izađe zbog neke žene, a ona će ga zamijeniti. On izađe, a ona uzme rukavice, izvuče kutiju i uzme Yurin mobitel kako bi izbrisala poruku koju joj je poslao policajac u parku. Sergio i Moisés su u policiji.

Sergiju je komično da policija optužuje Yuri kao Cholovu pomagačicu. Alicia kaže Julieti da je zaslužna za raspad njezinog 30-godišnjeg braka. Mujica kaže Aliciji, Julieti, Sergiju i Martínu da Yuri ostaje u pritvoru. Ne razumije zašto je Yuri bila u komunikaciji s Cholom i nije obavijestila policiju o tome.

Martín kaže Mujici da možda Chola Fuentesa žele mrtvog. Alicia kaže Yuri da ne razumije zašto se sastajala sa Cholom ako je on bjegunac. Yuri je zamoli da ima povjerenja u nju. Julieta otkrije u novinama Alicijinu sliku na kojoj se ljubi s Martínom.

error: Zabranjeno kopiranje!!