Home / Meksičke telenovele / Ako me ostavis / Ako me ostaviš 43 epizoda

Ako me ostaviš 43 epizoda

Alicia ugleda svoju sliku u novinama na kojoj ljubi Martína. Majka joj kaže da je nekada bila cijenjena, a sad je preljubnica. Ljutiti Sergio predbaci Julieti jer je zbog nje ispao najveći rogonja u zemlji.

Martín gleda na laptopu kako su on i Alicia glavna vijest u novinama. Mujica prigovori Facundu zbog njegovih izjava novinarima. Kaže mu da ne pokušava biti pametniji nego što jest. Svojom izjavom je izravno optužio policiju.

Facundo mu odvrati da on štiti nekoga tko je umiješan u ubojstvo njegova sina. Gutiérrez kaže Mujici da su tehničari pregledali Yurin mobitel, ali nisu našli nikakav trag. Mujica zamoli Karinu i Gutiérreza da se ne vraćaju dok ne dobiju vijesti o Cholu. Želi ga živog ili mrtvog.

Yuri kaže Moisésu da Cholo nije nikakav ubojica i da ga želi uništiti jer je ljubomoran na njega. Mujica kaže Yuri da zna da je povezana sa Cholom, ali da će sigurno učiniti neku pogrešku. Gutiérrez skida Yuri lisice. Carlota zove Aliciju da joj kaže kako moraju razgovarati što prije. Alicia je s Martínom.

error: Zabranjeno kopiranje!!