Home / Turske serije / Ambasadorova kći / Ambasadorova kći epizoda 51

Ambasadorova kći epizoda 51

Istovremeno dok nadoknađuje čemerno vrijeme, koje je proveo razdvojen od Mavi i njegove kćeri, Sandžar na drugoj strani traži i trajno rješenje da zaštiti i Mavi i Melek. Takođe, vrijeme porođaja kuca na vratima, te ovaj izolovani život postaje sve rizičniji za Mavi.

Sedetova ponašanja, koja su daleko opasnija i nestabilnija nego ranije, izazvaće da čak i Guven poželi da ga se otarasi. Međutim, ovaj put će sa informacijama koje posjeduje, Sedet pritisnuti Guvena. Niko ne može ni pretpostaviti koliko daleko Sedet može otići, da bi stigao do Mavi.

Elvan se suočava sa novim Dudu iskušenjem, i to u periodu kad po pitanju osjećanja prema Jahji, misli da su joj i razum i srce u istoj ravni. Jahjini poduzeti potezi, odrediće da li će ovo iskušenje prevazići ili ne.

Sandžareva i Mavina razmišljanja da će uspjeti da dovedu sve u red, najedanput će se sva sunovratiti sa neočekivanim Sedetovim potezom. Da li će Sandžar moći da pobijedi u trci s vremenom, u koju se upustio dok su Mavin i Melekin život u opasnosti?

error: Zabranjeno kopiranje!!