Home / Turske serije / Destan / Destan 19 epizoda

Destan 19 epizoda

Akkız traži od Alpagu Hana da pojasni svoje nestale oba i Kün Atu, ali Alpagu Han nije svjestan ničega. Hoće li Akkız vjerovati Alpagu Khanu? Kad Akkız dođe spasiti svoju majku, ne može pronaći Batugu. Krenu u potragu za Batugom i Tutkunom i dolaze do Tutkunova mrtvog tijela. Kako će se Temur suočiti sa svojom velikom boli?

Akkız i njezini prijatelji, koji su pretražili cijelu šumu, još uvijek nisu mogli doći do Batuge. Akkız odlazi Gök Sarayju i traži pomoć od Alpagu Hana! Kakav će biti potez Ulu Ecea, koji je stjeran u kut zbog saveza Alpagu Hana i Akkıza?

Balamir i Cholpan Khan, koje je Alpagu Khan teško ozlijedio, probude se i dolaze k sebi. Balamir, koji je preživio napad Alpagu Khana, pokušava Cholpana učiniti partnerom u svojoj osveti, ali pronalazi Saltuka ispred sebe. Što će ovoga puta biti Çolpanova strana?

Uhvaćen između toga da bude kan i da bude otac, Alpagu Khan donosi odluku i daje ponudu Akkizu! Kakav će biti Akkızin odgovor na ovu ponudu kojom je bila jako iznenađena?Akkız ima poteškoća s disanjem i stajanjem u odsutnosti Batuge. Batuga, koji nije mogao biti pronađen unatoč svim potragama Akkıza i Alpagu Khana, koji su se pridružili njihovim snagama, je li živ ili mrtav? Tko je i zašto pobjegao Batugi nakon napada?

error: Zabranjeno kopiranje!!