Divlji

Divlji 13 epizoda

Guven je odlučan spasiti Jamana koji je u Adilovim rukama po cijenu zivota, a Adil je odlučan osvetiti smrt svog sina Ruzgara bez obzira na sve. Esref, koji ce dati odgovor koji ce zaustaviti Adila, dolazi i suočava se sa svojom prošlošću.

Dok su svi iznenađeni i ožalošćeni Serhanovom predajom, Serhan, odlučan da Guvena izbaci iz igre, napravio je novi plan čak i prije nego sto je zakoracio u zatvor. Izabraće Jamana Alija kao svoju vanjsku ruku za ovaj plan. U cijelom procesu koji je Serhan planirao, susreće se s nekim iz prošlosti izvan svojeg plana.

Guven ce se suočiti s Neslihan o prošlosti zbog istine koju je saznao. Kao rezultat ovog sukoba, kojeg je Neslihan godinama izbjegavala i plašila se, iako i Guven i Neslihan sada znaju sve, uslovi vise nisu isti.

Najveći problem koji stoji na putu do istine biće njihov sin Jaman Ali. Jaman, čiji je otac nedavno zatvoren, poduzet ce akciju na temelju toga sto mu je Serhan to dodijelio kako bi zaštitio svoju porodicu.

Alaza ce, s druge strane, jako smetati činjenica da je ovaj zadatak dobio Jaman, te ce se pojaviti jos jedno rivalstvo koje ce rasplamsati sukob između njih.Nakon svih ovih događaja, Ruja ce saznati da je ona razlog rivalstva između Jamana i Alaza, a Ruja, koja se posvađala sa svojom majkom Šebnem zbog oca, u narednom periodu ce krenuti novim putem.

Ljudi i činjenice koje susreće na tom putu nece uticati samo na nju nego i na Serhana i Šebnem. Alaz spriječi Čalu da sebi oduzme život.

Back to top button