Home / Turske serije / Djetinjstvo / Djetinjstvo 10 epizoda

Djetinjstvo 10 epizoda

Čim Mahir sazna da je Demet otela Ali Kana, kreće za njima. Ali, da li će Ali Kan ipak odlučiti da ostane sa ocem kad ga odvoji od Dement?Kad je riječ o Zejnep i njenom povratku kod Lale, koja je napuštena, Ajšegul želi da ubrza proceduru usvajanja kako bi zaštitila Zejnep. Ovaj splet okolnosti i događaja, Dovodi Zejnep, i sve one koje žele da je zaštite u veliku opasnost.

Lale pijana dolazi po Zejno. Iako je Ajšegul pokušava spriječiti da ne ulazi, Lae ulazi u kuću i traži Zejno.Mahir govori Ajšegul da je Lale ostavio muž a ona se sada drži djeteta. Mahir savjetuje Ajšegul da odmah pozovu Pinar da dođe po Zejno.Gulaj pita Ajšegul zar se sada time bave, da uzimaju djecu od rođene majke i daju ih drugim ljudima?Ajšegul joj kaže da je Zejnep sama izabrala majku s kojom želi biti te da ima dobru porodicu. Gulaj joj kaže da se tako ne stvara porodica, već je porodica kada se ljudi ožene i rode dijete.

Usvajanjem Mavi, Demet ili bilo kojeg djeteta ne stvara se porodica. Ajšegul tada zaustavlja Gulaj govoreći joj da je trpi jer shvata da joj je teško ali više ne može podnijeti da priča gluposti o njenoj kćerki te je izbacuje iz sirotišta. Gulaj kaze Ajšegul da joj neće dozvoliti da joj uništi porodicu, neka uzme svoju Mavi i neka se gube iz njenih života. Ajšegul krenu suze na oči.

error: Zabranjeno kopiranje!!