Home / Turske serije / Djevojka iza stakla / Djevojka iza stakla 13 epizoda

Djevojka iza stakla 13 epizoda

Zahvalan Hayri, koja je spasila Rafetov život, koji je imao srčani udar, Rafet mu daje posao kao šofera. Kad se Rafet vrati kući, objavljuje svoju odluku koja će iznenaditi cijelu porodicu i pomaknuti kamenje. Iako se izvinila Feride zbog vijesti o njoj, Nalan nije mogla dohvatiti majčino srce.

On pravi neočekivano iznenađenje za Sedat.Feride govori Nalan da je ona sada gospođa Nalan i da joj ne mora uopste polagati račune. Nalan joj kaze da joj je ona kćerka sviđalo joj se to ili ne i tu se ništa ne može promijeniti te je moli da joj ne okreće leđa jer se bez nje ne može snaći niti može disati.

Nalan i Hayri se susreću!Rafet zapošljava Hayrija kao svog šofera. U međuvremenu, u porodici Koroglu stvari su užurbane. Rafet želi popraviti stvari sa svojom porodicom. Dok Nalan pokušava uvjeriti majku, odjednom nailazi na Hayrija. Canain muž je konačno vidio poruke i saznao istinu u vezi varanja.

Pitam se kako će se voziti Nalan i Hayri u istom automobilu. Mislim da će se Sedat puno kačiti s Hayrijem, čini se da će njegova opsesija prije izaći nego krize ljubomore. Canan ulazi kod Sedata u stan i Nalan se oblači i odlazi u stan i zatvara vrata. Koga će zateći u stanu?

error: Zabranjeno kopiranje!!