Home / Turske serije / Ego / Ego 7 epizoda

Ego 7 epizoda

Došao je dan Erhanove i Sibeline svadbe. Sibel koja prekrasno izgleda za vjenčanim stolom, uznemirena je pitajući se da li je zaista beba koju Elif nosi, Erhanova? Iako je i Elif došla na njihovo vjenčanje, Erhan ipak izgovara sudbonosno “DA”. Sibel se mota po glavi misao da li je beba Erhanova. Prisjeća se trenutka kada je pitala Elif da li je istina da je beba njegova?

Sibel se dvoumi da li da kaže “DA”. Misli joj lete na sve strane, pitajući se da li će Erhan nakon što sazna da je beba koju nosi Elif njegova, ostati pored Sibel, uprkos njihovu vjenčanju. Sibel je rekla ne. To samo pokazuje da ona zaista voli Erhana. Nije tako hladna i bezosjećajna.

A sada da vidimo šta će Erhan uraditi. Sibel očito čeka da joj se Erhan vrati kao prvoj djevojci a ne iz saosjećanja. Želim da Sibel ispuni svoj san da bude mama. Zadnja scena je prikazana kako je Sibel odlucila da ide na operaciju. Nalazi se u operacionoj sali. Hoće li sve proći kako treba?

Erhan je zaljubljen u Sibel. Osvojila je njegovu ljubav kada je pokazala svoju upornost u conwuista_lo. Mogla je zaprositi bilo koga da bude otac njenog djeteta, ali je već bila zaljubljena u Erhana. Pogledi u sali za sastanke i susret u garaži kada je vidjela njegov očaj i koliko je krhak.Mislim da Elif nece pobijediti ovaj put, vec da ce Sibel biti izabrana uprkos svemu.