Home / Turske serije / Emanet / Emanet 171 epizoda

Emanet 171 epizoda

Seher je tako uplašena i postiđena kada joj Jaman kaže da su muz i zena. Jamanu javljaju da je u firmi izbio neki problem da mora doći. Tada Jaman kaže Seher da će uskoro doći kući. Zuhal i Ikbal su se spakovale ali uhal kaže da ona neće ići iz konaka već Seher.

Iako je Ikbal pokušava spriječiti da se smiri i uradi onako kako je Jaman rekao, ona je uporna da se riješi Seher. Seher gleda svoju ličnu kartu i izgovara prezime Kirimli. Čak i Jusufu malom izgovara to prezime. Jaman zove Seher da se spremi jer izlaze na večeru.

Neslihan dolazi u policiju i daje izjavu kod Firata zbog torbe koju su joj ukrali. Iz njihovi pogleda sijevaju ljubavne iskre. Seher i Jaman izlaze na večeru i Jaman joj govori da trebaju biti pravi muz i zena. Nakon večere odlaze prošetati pored mora.

Ikbal zove Zuhal ali se ne javlja. Nelihan se zahvaljuje Firatu koji je ovezao kuci.Jamanu javlja Ikbal da je Zuhal imala saobraćajnu nesreću i da je u bolnici.Ibo je malo promijenio raspolozenje zbog Kare koja mu je rekla da je ne mijesa u svoj zivot.

error: Zabranjeno kopiranje!!