Home / Turske serije / Emanet / Emanet 443 epizoda

Emanet 443 epizoda

Seher i Yaman kuju planove za budućnost. Ovo je bila najljepša epizoda do sad. Ljepša čak i od vjenčanja. Bez riječi. Mnogo emocija zajedno. Yaman krade cijeli ekran svojim glasom, svojom senzualnošću, svojim riječima, a ni Seher ne zaostaje puno svojim izrazima.

Dolaze na mjesto gdje ce im biti kuca.Ali prati Volkana. Shvata da nesto krije.Canan nije dobro. Okrece joj se lice. Zuhal je posjecuje i kaze da ih ostavi na miru. Canan shvata da je Kerem opljackao.Dujgu javlja Volkanu da je u basti.Ali je ugledao Dujgu i Volkana zajedno.

Seher se prisjeca kako je stavljala loptu da osjeti i vidi kakva ce izgledati kao trudnica. To je zbog toga sto joj je Jaman rekao da Jusuf zeli sestru.Majka priznaje svoj zlocin Dujgu.Canan izlazi iz bolnice i odlazi u hotel koji je Kerem trebao rezervisati.Tamo zatice drugu zenu.

Ulazeci u sobu shvata da je sav novac u sobi.Kerema pocne da davi i Kerem je odgurne od sebe te Canan pada i udara glavom o krevet.Seher i Jaman provode noc kampirajuci i proovde najljepse trenutke u svom zivotu.

error: Zabranjeno kopiranje!!