Home / Turske serije / Emanet / Emanet 494 epizoda

Emanet 494 epizoda

Yaman ponovno spašava Seher od opasnosti. Dakle, koja su nova iznenađenja koja čekaju Yamana i Seher? Yaman dolazi u pomoć Seher, koja se suočava sa smrću na rubu litice. Seher, s druge strane, shvaća da je pogriješila s Yamanom nakon što joj je on spasio život i radije mu vjeruje zauvijek.

Hoće li se Seher ponovno moći sjetiti svega i pronaći sreću s Yamanom? Gotovo izluđena njezinom pohlepom, Zuhal želi ubiti Seher. Seher i Yaman vjeruju da su loše dane ostavili iza sebe, ali veći problem ih nađe. Ne mogavši podnijeti ponovno okupljanje Seher i Yamana, Zuhal priprema strašnu zamku. Hoće li se Seher uspjeti riješiti svog najvećeg neprijatelja Zuhal?

Seher, koja je uspjela pobjeći od Zuhal, juri na Yamanovu stranu. Yaman, koji sazna da je Nazli zapravo Zuhal, poludi. Zuhal je odlučna u namjeri da ubije Seher. Zuhal, koja se ušulja u vilu, priredila je sama sebi kraj. Dok je priznavala Jamanu da je samo bila zaljubljena u njega te da je zbog toga htjela ubiti Seher, Zuhal pada niz stepenice.

error: Zabranjeno kopiranje!!