Home / Turske serije / Emanet / Emanet 641 epizoda

Emanet 641 epizoda

Yaman koji je dosao da bi spriječio Nanu da ostane trazeci razlog Jusufa kao njenog ostanka jer Jusuf ne moze bez nje, ipak dobije ovaj odgovor:

Nana: Zar ne razumiješ? Kažeš nemoj sada otići, ali kad me pogledaš, sjetit ćeš se svoje žene, ubojice svog brata. Nisam samo Azizov brat, nego i Idrisova sestra.

Yaman: Da ti kažem koga vidim kad te pogledam. Vidim ženu koja je izliječila Jusufa i koja ga jako voli. Vidim ženu koja je zauzela mjesto u Yusufovom srcu, koja mu je dala beskrajno povjerenje i koja bi riskirala vlastiti život za njega.

Vidim ženu koja se bori za pravdu, ponovno pokreće pokvareni sat i razotkriva ubojicu moje obitelji. Zato ćeš ostati.

Ajse zapada u probleme na poslu cak dobije i otkaz jer sve upucuje na to da je uzela mito koje zaista nije uzela ali ne moze da dokaze suprotno. Ferit je jedini koji joj vjeruje.

Ayse govori Feritu: Što da radim? Kako da dokažem da sam nevin?
Ferit: Ne budi tužna, povjerenice Ayse. Utakmica još nije gotova. Ovo je prva runda. Nekako ćemo to riješiti. Jer smo bili u pravu u svojim pretpostavkama.

Ayse: Kako to? Postoji li nešto što ne znam?
Ferit: Slušao sam kako Ertan priča sa svojim ocem. Nisam dobio zvučni zapis. Ali rekao je svojim ustima da ti je smjestio da osveti svog oca.