Emanet

Emanet 641 epizoda

Yaman koji je dosao da bi spriječio Nanu da ostane trazeci razlog Jusufa kao njenog ostanka jer Jusuf ne moze bez nje, ipak dobije ovaj odgovor:

Nana: Zar ne razumiješ? Kažeš nemoj sada otići, ali kad me pogledaš, sjetit ćeš se svoje žene, ubojice svog brata. Nisam samo Azizov brat, nego i Idrisova sestra.

Yaman: Da ti kažem koga vidim kad te pogledam. Vidim ženu koja je izliječila Jusufa i koja ga jako voli. Vidim ženu koja je zauzela mjesto u Yusufovom srcu, koja mu je dala beskrajno povjerenje i koja bi riskirala vlastiti život za njega.

Vidim ženu koja se bori za pravdu, ponovno pokreće pokvareni sat i razotkriva ubojicu moje obitelji. Zato ćeš ostati.

Ajse zapada u probleme na poslu cak dobije i otkaz jer sve upucuje na to da je uzela mito koje zaista nije uzela ali ne moze da dokaze suprotno. Ferit je jedini koji joj vjeruje.

Ayse govori Feritu: Što da radim? Kako da dokažem da sam nevin?
Ferit: Ne budi tužna, povjerenice Ayse. Utakmica još nije gotova. Ovo je prva runda. Nekako ćemo to riješiti. Jer smo bili u pravu u svojim pretpostavkama.

Ayse: Kako to? Postoji li nešto što ne znam?
Ferit: Slušao sam kako Ertan priča sa svojim ocem. Nisam dobio zvučni zapis. Ali rekao je svojim ustima da ti je smjestio da osveti svog oca.

Back to top button