Emanet

Emanet 650 epizoda

Nakon sto je Jaman pokazao Luki pasoš pitajuci ga ko je zapravo on i zasto im laže, Nana odgovori Jamanu da im je policija donijela pasoš prije nego sto su otisli u restoran. Jaman ostaje bez rijeci. Luka kaze da je bolje da spakuje svoje stvari i ode.

Nana se ljuti jer je Jaman jos uvijek sumnjičav po pitanju nekih stvari.Luka se izvinjava Nani i kaze da ide u hotel te da je pogriješio jer odmah nije otisao.

Jamanu je neugodno ali se Jaman i dalje prisjeca Lukinog razgovora gdje je s nekim pricao da Nana ne zna nista te da je dogovarao neke sastanke. Yaman kaze Nani, vjeruješ pogrešnoj osobi, vidjet ćeš, samo mi treba vremena.

Jaman neda Luki da izadje iz konaka i kaze da je pogrijesio i pogresno shvatio te ga moli da ostane u kuci da ispravi gresku.Luka je kupio prsten i odveo Nanu u šumu gdje joj je pripremio iznenađenje i priznao joj da je voli te je zaprosio.

Sve je to gledao sa strane Jaman koji je na korak da izgubi Nanu.Nana Luki kaze da i ona njega voli nakon čega Jaman stisne šaku ljutit zbog svega. Ali, da li je Nana rekla Luki da ga voli kao čovjeka ili samo kao prijatelja, brata…?

Back to top button