Emanet

Emanet 653 epizoda

Tetka Akca zagrli Jamana kada ga ugleda a i Jaman se iznenadi vidjevsi je. Pita je kako je to moguće? Vaša poruka je stigla do nas, rekli su nam da ste umrli.

Akca mu kaze: Umirala sam svaki dan kada nisam bila s tobom. Ali sada kada sam te vidjela 30 godina kasnije, ponovo sam rođena, sine moj.Adalet se takodjer iznenadi kada je ugleda. Čuvari se izvinjavaju Jamanu jer je nisu mogli zadržati da ne uđe a nisu znali ko je.

Nana pita Jamana ko je ona. Yaman joj kaze: To je sestra mog oca. Prije mnogo godina udala se za sirijskog plemenskog poglavicu kako bi platila operaciju mog oca. Sjećam se tog dana. Stigao je telegram. Moj otac je bio shrvan. I mi… Pisalo je da je poginula u saobraćajnoj nesreći. Ne…

Ovo je nemoguće.Jaman i dalje ne vjeruje da je to njegova tetka. Misli da laze da to nije ona. Onda Akča pokušava da razuvjeri Jamana u to i priča mu kako je opekla ruku i pita ga da li se sjeća toga.

Nakon toga mu isprica kako je poglavica umro i kako je dosla u selo i nakon toga saznala da je Jaman tu i dosla je.Ajse je i dalje ljuta na Ferita misleci da je prevario ali Ferit joj kaze da je prvi put vidio tu zenu kada mu je dala injekciju i da se nije sjecao nista.

Back to top button