Emanet

Emanet 789 epizoda

Zehir muči Jusufa te salje snimke Nani koja počne da plače misleći na Jusufa koji toliko pati. Zehir daje uporno injekcije Jusufu kako bi mu naudio. Jusuf koji smogne snage, pljune Zehira u lice. Ferit pomaze Jamanu traziti Zehira ali pronalaze samo auto koje je ostavio na mjestu gdje nema kamera niti tragova.

Zehir nazove Yamana i kaze mu: vidi Yaman, ovo je pravi Tuncay. Od njega sam naučio biti Tuncay. On je izvor besmislica oca Arifa. U početku je bio protiv mene. Kako je to bio hrabar i snažan čovjek. Ali sada me sluša. Postao je moj vjerni pas.

Zar ne, Tuncay? Tuncay: kako vi kažete, gospodine. Yaman je bijesan. Zehir: Sada je red na Jusufa. Pripremite špricu i potražite Yusufa. Jusuf: Ne. Stop. Pusti me! Pusti me! Ubrizgao ga je u vrat. Nana: Ne, stani. Nemoj to učiniti! Yaman mu viče: gade jedan! Jusuf zaspi. Yaman otvara oči i Nana pada na krevet plačući.

Zehir: on će biti živi mrtvac, kada završim s njim. Neće mu ostati u glavi ni nana ni amidža. Neće se ni sjetiti ko je. Uzeli ste mi mog sina. Gdje je tama progutala moga sina, smračit će se život tvog nećaka. Yaman je bijesan, Zehir mu pokazuje Yusufa i smije se.

Back to top button