Home / Turske serije / Fatalna ljubav / Fatalna ljubav 365 epizoda

Fatalna ljubav 365 epizoda

Yaman govori Seher: Ovo je izašlo iz tvojih knjiga… Tvojih knjiga… On ima osjećaje prema tebi… Ako si imala ovo pismo, mora da si sve znala… A ipak si dovela tog čovjeka ovdje. Tada mu Seher daje pravo pismo i kaze mislila sam da je naša ljubav kao leptir… Mislila sam da nikne krila i leti… Zašto si mu slomio krila? Leptiri ne mogu živjeti bez svojih krila.

Yaman čini sve da mu Seher oprosti. Dakle, hoće li Seher moći zaboraviti? Sultan dolazi kod Alija i Dujgu i kaze im: Nedavno je neko ostavio poruku na vratima gospođe Semre… Vezano za njezinu kćer. Duygu: U vezi s Yasemin? Što je napisano?

Sultan Hala: Znali su gdje joj je kćerka… Rekli su da je u opasnosti… Ako im gospođa Semra da novac koji žele, rekli su da će odatle spasiti njezinu kćer… I dobila je novac i krenula na put…Kenan koji zeli Semrin novac kaze da nije onako kako su mislili. Ali i Dujgu odlaze da nadju Semru.

Jaman odlazi do Fikreta i izvinjava mu se nakon sto mu sve objasni.Seher prisluskuje.Fikret i Jaman se pomire.Jaman ne oldazi od Seherinih vrata. Plače i moli je za oprost.Semru pronalazi Nina i Joven i pozivaju je k sebi do ujutro. Ujutro ponovo nailazi na otmičare.

error: Zabranjeno kopiranje!!