Home / Turske serije / Hercai / Hercai 56 epizoda

Hercai 56 epizoda

Miran nakon stresnog perioda, skupa sa Rejjan doživljava sretan trenutak kada preimenuje konak na “Umutov konak”.Kaže kako će taj prazni konak uskoro postati pun konak te da će u njemu biti njihova porodica. Daje Rejjan ključ od konaka i kaže da ona otvori vrata prva. Rejjan sa osmijehom to i učini.Njih dvoje sređuju sebi konak i požele u njemu mir, sreću, obilje, ljude i smijeh.

Rejjan kaže Miranu da sve što njega bude činilo sretnim, i nju će. Kaže mu da će i Dilšah biti bolje, oporavit će se, te sve što će njih dvoje, Dilšah i Mirana zbližiti, ona, Rejjan će prihvatiti. Miran i Rejjan odlaze do Dilšah i ona ih pita ko su oni? Rejjan joj objasni da je ona žena njegovog sina Mirana. Tada se svi zagrle. Dilšah pita Mirana je li on njen sin sa mirisom ruže i plačući se zagrle.

Nakon što Fusun priđe Harunovom tijelu, očajnički se želi osvetiti Azize. Naređuje svojim ljudima da zarobe Azize i kaže joj nakon što je veže za stolicu da će vidjeti šta je osveta, iako to Miran nije zalužio. Miran grli Hazara i izgleda sretno. Miran dozivljava saobraćajnu nesreću. Mahfuz prijeti Fusun. Rejjan trči prema Miranovom autu koje je sletilo sa ceste.

error: Zabranjeno kopiranje!!