Home / Turske serije / Hercai / Hercai 57 epizoda

Hercai 57 epizoda

Da li je to Miran zaista mrtav? Rejjan govori Azize kako je stajala ispred Mirana i gledala ga kako prestaje da diše a ništa nije mogla da učini da bi ga spasila. Azize joj kaze da se mora čuvati. Rejjan visokim tonom kaže Azize da od sada neće imati milosti prema onima koji joj povrjeđuju njene najmilije.

Nasuh gubi strpljenje, zaustavlja auto u kojem se nalazi Fusun i prisloni joj pištolj na čelo. Azize dolazi do Dilšah i traži joj oprost. Dilšah sva uplakana govori joj da joj je uzela dijete, uzela joj sina te uzima nož i zbode Azize. Sve to vidi Rejjan.

Miran je ostao živ. Rejjan ga grli i u sebi zamišlja da mora da krie o njega nešto i sve to za njegovo dobro. Azize i Fusun se ponovo sukobljavaju. Fusun traži od Azize da joj kaže gdje joj je kćerka a Azize joj kaže da će dobiti kćerku kada ona to bude željela. Miran govori Firatu da to nije bila nesreća tek tako, to je bila namještaljka.

Miran govori da mora pronaći šofera tog kamiona. Nakon što ga pronađe traži od njega da mu kaže zašto ga je želio ubiti? Miran odlazi do Džihana i traži mu jedan razlog zbog kojeg ga odmah sad ne bi trebao ubiti? Džihan mu hladne glave kaže da odmah ode do svoje žene i pita je šta krije od njega. Miranu krenu suze na oči.

error: Zabranjeno kopiranje!!