Home / Turske serije / Jedan od nas / Jedan od nas 2 epizoda

Jedan od nas 2 epizoda

Vijest o bombi koju je Eva povukla za sobom i otišla usred dvije porodice šokirala je sve, posebno Adama. Hünkar nema izbora nego prihvatiti Adama kao mladoženje. Tako Eva i Adam misle tako. Međutim, Hünkar nema namjeru dati odobrenje za ovaj brak.

Ona će natjerati Adama da plati za ono što je učinio. Adam, koji je svoju vjeru odrekao za Evu, ima jako dugačak popis stvari kojih se treba odreći. Ali ništa mu od ovoga nije važno, sve što želi je oženiti Eve. Zbog toga je spreman trpjeti bilo koju vrstu mučenja.

Eva i Adam misle da se bore protiv samo jednog neprijatelja, jednog fronta, ali nisu svjesni tajnih frontova. Zato što je Eva takođe postala jaka strana u ratu protiv mladih ljubavnika. Posao naših ljubavnika mnogo je teži nego prije.

Eva i Adam, koji vjeruju da će se boriti na svakom frontu sa snagom koju dobiju iz ljubavi jedni prema drugima; Spremni su na svaki potez. Mladi ljubavnici, stisnuti protiv vanjskih sila, također su spremni za unutrašnji udarac s neočekivanog mjesta. Zapravo, mogu li oni to?

error: Zabranjeno kopiranje!!