Home / Turske serije / Jednom u Cukurovoj / Jednom u Cukurovoj 103 epizoda

Jednom u Cukurovoj 103 epizoda

Među plamenovima koji okružuju dvorac Yamanlar, svi ljudi iz Čukurove, posebno Züleyha i Fikret, počinju tražiti Demira. Dok se Fikret trudi da ranjenike odvede u bolnicu, Züleyha smatra da je ovaj izdajnički napad izvršio neprijatelj i želi se sastati s tužiocem.

Međutim, Ümit ne počiva u miru nakon svih patnji. Svojim šokantnim izjavama tužiocu dovodi Züleyhu i Fikreta u vrlo tešku situaciju. Iako Fikret isprva oklijeva, na kraju daje Hakanovo ime Züleyhi i kaže da je možda on izvršio napad.

Nova sezona serije, novi likovi. Glumac Erkan Bektaş priključiće se seriji sa jednim jakim likom. Abdülkadir Keskin, kojeg je oživio Erkan Bektaş , prekrojiće pravila Čukurove! Abdulkadir Keskin, čovjek kog godinama niko nije čuo niti vidio, ima nedovršen račun s Adnanom i Demirom Yamanom oko nasljedstva ostavljenom od njegovog oca.

Iako se čini da je došao u Čukurovu poslovno, Abdulkadir se zapravo vraća kako bi se osvetio. Abdulkadir, koji ne vidi ništa van osvete, upotrijebit će sve što bude mogao da se osveti. Abdulkadir Keskin, kog igra uspješni glumac Erkan Bektaş, ući će u društvo i poslovni svijet sa titulom poslovnog partnera Hakana Gümüşoğlua i postati vladar Čukurove.

Kako li će se Gafur snaći u cijeloj priči, od silnih događaja neće stići ni da jede pošteno. Zulejha prigrlivši svoje dijete, učinit će sve za dobrobit porodice.Nakon što je Murat Ünalmış, jedan od vodećih glumaca, napustio tim krajem prošle sezone, İbrahim Çelikkol pridružio se glumačkoj ekipi s ulogom Hakana Gümüşoğlua.

U prvoj epizodi nove sezone iz serije će napustiti i Hande Soral, koja je utelovila doktorku Umit. Sa Ibrahimom kao pojačanjem i odlaskom starih glumaca, vjerujemo da će serija ići nekim drugim, mada ne manje uzbudljivim tokom.

error: Zabranjeno kopiranje!!