Home / Turske serije / Jednom u Cukurovoj / Jednom u Cukurovoj 104 epizoda

Jednom u Cukurovoj 104 epizoda

Kad pištolj koji je uperila u Umit opali, Züleyha, koja je užasnuta, vraća se u vilu i govori Fikretu i Fekeliju da je ubila Umit. Saznala je da Umit više nije trudna. Dok njih troje traže Umit zajedno, Hakan, koji iz daljine posmatra šta se dešava, već je napravio svoj plan.

Odlučuje da zadrži pištolj kojim je Züleyha pucala na Umit kao adut. Züleyha misli da je insajder pomogao Umit da otme Adnana i počinje tražiti saradnika. Fekeli podsjeća Züleyhu, koja je shrvana, jer se smatra ubicom. Uz podršku Fekelija, Züleyha okuplja ljude iz vile oko sebe i još jednom pokazuje moć Yamana.

Šermin i Betül shvaćaju da Züleyha neće lahko odustati od konaka. Züleyha i Hakan se prvi put suočavaju licem u lice. Štaviše, ovaj susret je pun velikog događaja. Dok se Züleyha pita ko je taj misteriozni stranac, Abdülkadir shvaća da je Hakan pod utjecajem Züleyhe.

U međuvremenu, Betül, koja je također dobila punomoć od Züleyhe, pokušava preuzeti kontrolu nad Yaman Holdingom. Hakan stoji ispred Betül, koji misli da je ostvario svoju pobjedu, kao Mert Kara i predstavlja se kao dioničar kompanije na sjednici uprave.

error: Zabranjeno kopiranje!!