Home / Turske serije / Jednom u Cukurovoj / Jednom u Cukurovoj 81 epizoda

Jednom u Cukurovoj 81 epizoda

Züleyha i Demir postaju dva prijatelja koji žive u istoj kući za svoju djecu. Ova situacija je čudna i nemoguća za Sevdu, ali su obje strane zadovoljne svojom situacijom. Züleyha nasljeđuje nasljeđe Hünkar, koja je promijenila tok njenog života. Smjesti se prvo u svoju sobu, a zatim za svoj radni stol. Sjećanja na Hunkar dijeli s najbližim: Sanije, Gülten i Fadik. Poklanja djevojkama Hunkarin dragocjeni nakit.

Demir objašnjava Züleyhi da će prenijeti dionice Hünkarine kompanije. Sada će Züleyha ući u intenzivan radni period na farmi, u kompaniji i u zajednici. Züleyha, nekadašnja radnica iz Istanbula, sada je dama iz Adane! Na Demira neočekivano utiče Ümit. Demir, koji više ne pritiska Züleyhu da ga voli, predaje se poslu s mirom da zajedno odgajaju svoju djecu u istoj kući.

Kad ode na večeru sa svojim prijateljima, ponovo će se sresti s Umit i njegovi prijatelji će vidjeti kako je na njega uticala Umit, bez obzira koliko negirao!Nakon Fikretovog priznanja Fekeliju, ponovo će se igrati igra u Čukurovoj. Zulejha neda da bilo ko s njom priča na negativan način.

Fikret i Umit razgovaraju i ona ga pita a šta ako se stvarno zaljubi u Demira? On joj kaže da postoji mogućnot da se i on zaljubi u nekog, a taj neko je Mužgan. Njen savjet biva da će gledati pred sebe, ona sa čovjekom u kojeg je zaljubljena a ti sa ženom koju voliš.

Fekeli se pita ko je neprijatelj Fikretov? Mužgan dolazi do Zulejhe i traži Kerem Alijev novac i da bude sigurna da joj neće ostaviti ni dinara. Zulejha je istjera. Ko ostavlja Zulejhi pismo?

error: Zabranjeno kopiranje!!