Home / Turske serije / Jednom u Cukurovoj / Jednom u Cukurovoj 82 epizoda

Jednom u Cukurovoj 82 epizoda

Zulejha istražuje Umit pitajući se ko je ta žena, šta smjera? Demir i Zulejha odlaze do Fekeija i Fikreta. Kome Umit presijeca oluk kako bi napravila poplavu? Zulejha sve ono što je pronašla u vezi Umit daje Demiru kako bi vidjela njegovu reakciju na sve. Umit se sve više približava Demiru. Fikret govori Mužgan kada se tako udaljava od njega, duša ga boli.

Fekeli pita Fikreta šta ga muči, njemu može sve da kaže.Umit govori Demiru da je on u njenom prisustvu sve ono što je ona prieljkivala u životu te ga moli da ne ide, da još malo ostane i krene da ga poljubi. Fikret poljubi Mužgan a Demir i Umit se poljube i Demir ostaje još kod nje. Hoće li Demir dalje zapasti u probleme zbog svega?

Nastavljajući tradiciju Hünkara, Züleyha završava sve pripreme za kolektivno vjenčanje. Konak će također dati dvije mladenke: Gülten i Fadik! Vjenčanje ponovo donosi radost gradu nakon duge pauze. Bit će radosno vjenčanje u svjedočenju Fekelija i Züleyhe. Međutim, Fikret tokom vjenčanja ne skida pogled sa Demira. Zapravo, usred žurbe za vjenčanjem, on sada pronalazi priliku da pređe na sljedeću fazu svog plana!

Nakon što Demir prenese sve dionice svoje majke, Züleyha započinje užurban poslovni život u upravljanju zemljom i kompanijom. Ali naravno, neće biti tako lahko u zemljama koje su stotinama godina uobičajeno raditi pod dominacijom muškaraca. Grupa koja maltretira iskorištavajući Züleyhu kao ženu, zateći će Sevdu kako stoji visoko iza njih, kao i Züleyha!

I Sevda i sve žene u vili formirat će vojsku žena iza Züleyhe. Ova ženska solidarnost počinje uništavati ogorčenost zbog drugih ratova među njima! Yilmazova prodaja sve imovine uništit će sve planove Behicea i Müjgana! Dvije žene koje u hotelu vode luksuzan život za milione ljudi sada će se morati brinuti da li će biti naslijeđene i kako će platiti hotel!

Behice je spremna na sve kako bi pronašla taj novac. S druge strane, Müjgan se planira smjestiti u najjeftiniji hotel u gradu, jer se ne može vratiti kod Fekelija. Oboje su sigurni da su nestali milioni kod Züleyhe. Dok Ümit traži kuću da se što prije naseli u Čukurovoj, Demir će joj učiniti veliku uslugu. Iako kaže da mu je dužnost podržati glavnog doktora grada, ovo mu je prilika da se približi Umitu.

Fikret i Ümit odani su svojim planovima da zajedno proslave Demirov gest. Njih dvoje oduševljeno ulaze u period koji su toliko dugo čekali. Fikret je drugi dio svojih planova realizirao usred žurbe za vjenčanjem i sada će čekati da se događaji razviju.

Ko je ostavio Zulejhi tajno pismo? Kad Züleyha dođe u kompaniju, pronalazi pismo koje je ostalo za Demira. Pismo opisuje razgovor iz prošlosti bez imena. Imaju li Yamani neprijatelja iz prošlosti u Čukurovoj? Hoće li Zulejha otkriti tajnu iz tog pisma?

error: Zabranjeno kopiranje!!