Kamen želja

Kamen želja 11 epizoda

Figen saznaje sve činjenice o Cemre od svog oca. Macidein razlog za usvajanje Cemre jako ljuti Figen. Kada kaže da će tu informaciju reći Mustafi, Macide mu prijeti. U međuvremenu, Sinanovo stanje se pogoršava i prekida Figenovu i Macideovu raspravu. U međuvremenu, Mustafa pada u naručje opasnosti, nesvjestan ničega.

The Wishing Stone govori o priči smještenoj u 1980-e. Mustafa je muškarac u ranim tridesetima koji pokušava preživjeti u sirotinjskim četvrtima Istanbula sa suprugom Canan i kćeri Cemre. Njegova supruga Canan u rukama je nemilosrdne bolesti.

Potrebna mu je hitna operacija kako bi se oporavio. Mustafa, s druge strane, ne zna kako pronaći novac. Tvornica u kojoj radi već je duže vrijeme zatvorena zbog blokade. Ali Mustafa mora nekako pronaći novac potreban za operaciju.

Do tog dana Mustafa se nikada nikome nije klanjao i živio za svoju čast i dostojanstvo. Ali sada mu ne preostaje ništa drugo nego zatražiti pomoć. Krene pronaći Yakup Beya, vlasnika tvornice, i zatražiti njegove plaće koje nisu isplaćene mjesecima.

Uzet će novac i ženu će operirati. Međutim, ono što se dogodilo tog dana radikalno će promijeniti živote Mustafe i njegove kćeri Cemre.

Back to top button