Home / Turske serije / Ljubav razum osveta / Ljubav razum osveta 13 epizoda

Ljubav razum osveta 13 epizoda

Činar odlazi do Esre i kaže joj da želi da ide s njim u Antaliju. Esra ljuta, bijesna i tužna pristaje na Činarovu ponudu te odlučuju da svima to izjave. Kada Ozan čuje za to, poludi od ljubomore. Nakon sto to pred svima izjave, Esra prilazi Ozanu nazivajući ga gdine Ozane zar mi nećeš čestitati?

Ozan je pita šta to pokušava da radi, a Esra mu kaže da odlazi i da je jako sretna jer ga više neće viđati. Ozan bijesan, prilazi Činaru govoreći mu da je za tu firmu u koju on želi da ide, uložio čitav svoj život i da nije njegovo pravo da mu to oduzme. Činar ga pita da im prizna zašto je on zapravo bijesan i pogleda u Esru.

Iako je Čagla pored Ozana, Ozan trči za Esrom uhvativši je za ruku govoreći joj da ne ide, dobije šamar od Esre koja mu kaže da nema pravo da je više dotakne, nema pravo da je uhvati za ruku. Ozan ostaje bez riječi.

Ozan govori Esri da joj neda nigdje da ide, a ona mu jasno daje do znanja da nema pravo da joj se miješa u zivot, on je ozenjen. Iako je Esra odlucila da ide i majki kaze da ide zbog Ozana, Ozan joj se pridružuje u avionu u kojem je ona. Esra je u šoku.

error: Zabranjeno kopiranje!!