Home / Turske serije / Ljubav razum osveta / Ljubav razum osveta 6 epizoda

Ljubav razum osveta 6 epizoda

Ozan je bijesan kada je ugledao Esru kako je Cinar drzi za ruku. Iako mu ona pokušava objasniti da je Calar samo njen prijatelj, Ozan joj savjetuje da ne vjeruje njemu na riječ jer prijatelji se ne drže za ruke. Cagla dolazi kod Ozana u firmu i pokušava ga pridobiti dok ih ljubomorna Esra prisluškuje i gleda.

Ozan u firmi gleda kako će da padne luster koji se nalazi tačno iznad Esrine glave te joj spašava život. Zbog toga on završava u bolnici. Dok je Esra bila u bolnici cijelo vrijeme, Čagla ipak sjeda pored Ozana koji se tek probudio i kaže joj da je dobro što postoji. Nakon toga mu Cagla kaze da ga nikad vise nece ostavljati samog.

Vidjevši Činara i Esru same, Ozan će pomisliti da postoji nešto između njih i, uronjen u razočaranje, otići će. Esra se neće miješati u Ozanov odlazak. A Ozan kao da je propao u zemlju.

Dok ga svi traže, samo će Esra moći da ga pronađe. Jalčin je pao u depresiju jer su mu pametne naočare koje je on izmislio razbile Menekše i Zumrut. Ali uz podršku svoje porodice, on odlučuje da ponovo napravi naočare.

Za to mu je potrebno da pronađe svoju biljeležnicu sa biljeleškama. Porodica Erten nikako ne može da pronađe ovu biljeležnicu. Do sada niko nije shvatio da je sveska u rukama Zumruta.

Ozan i Čagla moraju da odigraju uloge mlade i mladoženje za snimanje, koje teži dobrotvornom cilju. Iako Esra nije zadovoljna ovom situacijom, moraće da poradi na setu. Ali niz nesporazuma izazvaće slatka i gorka iznenađenja na setu.

error: Zabranjeno kopiranje!!