Home / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 70 i 71 epizoda

Ljubav umire posljednja 70 i 71 epizoda

Epizoda 70 – Dip pita Arohi da li krije nešto, zamoli je da mu kaže šta. Otići će zajedno daleko. Donosi jastuk i veli da je sakrila da je dvojnica napala prošle noći. Arohi je šokirana, veli da nije htjela da ga zabrinjava. Dip je zagrli i pita: ” Ako budeš krila od mene, kako da te spasim od one dvojnice Tare?” Arohi plače.

Dip dolazi do Tare i Pritvija. Tara ga pita šta je saznao. Dip govori da je igrao na kartu emocija, međutim ništa. Arohi priča Ridhi da je bila jako uplašena, ali nije dozvolila da se to primjeti. Tara govori Dipu da je Arohi jako pametna, moraju pronaći kamere koje je postavila po kući.
Ridi predloži Arohi da pobjegnu. Arohi je zaustavlja, moraju donijeti Aniketu pravdu. Neće ići i neće odustati.
Dip, Tara i Pritvi nalaze kamere, ali nema kartica unutra.

Dip Arohi govori da idu iz grada. Dat će policiji sve dokaze. Arohi ga ošamari i vikne mu da prestane sa dramom. Sve mu je dala, a on je prevario. On je đavo. Sve joj je uzeo. Zašto joj je ubio brata i Višala?
Tara Dipu veli da je rekla da Arohi sve zna, moraju da promjene tok igre. Moraju je ubiti odmah.

Epizoda 71 – Dip dovede Arohi na sprat i baci je na pod. Arohi kaže Dipu da radi šta hoće, neće mu reći gdje su kartice. Pritvi, Maja i Dij stave Arohi u sanduk. Dip zatvori sanduk. Dip i ostali pretražuju kuću, traže kartice.

Tara pita Dipa ima li drugi plan koji može natjerati dvojnicu da progovori.
Ridi dolazi sa policijom i pita gdje je njena Arohi, šta su uradili sa njom. Arohi je doziva iz sanduka uplakana. Dip veli da griješe, ona je u šopingu povodom Nove godine. Dip vraca policiju sa vrata jer nemaju nalog za pretres kuće.
Ridi moli Lakša da pomogne, on veli da su bespomoćni, treba im komesarov potpis za nalog, ali on je van grada. Arohi uspijeva da pobjegne iz kuće.

error: Zabranjeno kopiranje!!