Home / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 72 i 73 epizoda

Ljubav umire posljednja 72 i 73 epizoda

Epizoda 72 – Dip govori Maji i Tari da moraju spriječiti Arohi da dođe do policije. Pritvi govori da će je zaustaviti makar je upucao. Dip mu kaze da ne vjeruje da će Arohi prvo do policije, pokušat će prvo doći do Ridi i Nikua što Arohi i uradi. Ali tamo ne zatiče njih već Ridi. Zagrle se, plaču. Arohi govori da su je zaključali u sanduk kada je policija dolazila. Tada Arohi pita kako je Niku. Ulaze u kuću i zatiču Dipa koji sjedi kraj Nikua koji spava. Ridi i Arohi su šokirane, on im zaprijeti da ne prilaze.

Maja i Dija dolaze i zaključaju Ridi i Nikua u sobu. Dep ponovo trazi od Arohi kartice. Tada Maja i Dija pocijepaju odjecu sa Arohi tražeći kartice u njenoj odjeći. Nakon što ništa ne nađu, ostavljaju je u takvom stanju i bježe jer policija dolazi.U Raičand kući tragaju za karticama, ali dolazi policija i ovaj put Dip ne može pobjeći. Lakš mu stavi lisice.Dip gleda u Arohi i prijeti joj a Lakš kaže Arohi i Ridi da se ne plaše, on im ne može nauditi. Neka idu kući, postaviće obezbjeđenje ispred njihove kuće.

Epizoda 73 – Arohi dolazi kuci sa Ridi i Nikuom i nakon što legne spavati sva uplašena, sanja kako je došao Dip i ubio policajce koji su ispred kuće a Ridi i Nikua nema. Sljedeće jutor dolazi Lakš i kaže da je Dip izašao iz zatvora. Kaže joj kako su Maja i Dija došle u policijsku stanicu i rekla da Dip zaista voli Arohi. Doveli su advokate i dali Lakšu naređenje od komesara da pusti Dipa .Lakš govori Arohi i Ridi da trebaju dokaze koje niko ne može poreći. Arohi veli da ih ima ali da su u Dipovoj kuci. Arohi sada mora ici u Dipovu kucu po dokaze i Dip je siguran da će doći. Dip kaze da ce organizovati zabavu povodom Nove godine.

error: Zabranjeno kopiranje!!