Home / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 79 i 80 epizoda

Ljubav umire posljednja 79 i 80 epizoda

Epizoda 79 – Arohi je ošišana, plače. Sjedne uplakana. Sve joj se zatvorenice smiju. Dip pita Pritvija šta doktor radi, već 6 mjeseci liječi Taru, ali ona je ostala ista. Još uvijek nosi nož sa sobom. Dok je Arohi u zatvoru, ako Tara ubije nekoga, sve će biti uzalud. Odvest će je u drugu zemlju.

Pritvi kaže da nema koristi od toga, nije to bolest već njena ljutnja. Dip govori da će učiniti sve da uvjeri Taru da nema mjesta za Arohi u njegovom životu. Arohi piše pismo Lakšu, već je prošlo 6 mjeseci od kada je u zatvoru, nije došao da je vidi niti je poslao Ridi i Nikua.Dip dolazi Arohi u posjetu. Arohi nakon Dipove posjete pobijesni. Kaže ubit ću svakoga ko me želio mrtvu; tebe i tvoju Taru i tvoju cijelu prevarantsku porodicu! Osvetiću se svima koji su me povrijedili. Moj rat je počeo. Shvati ove govore kao početak rata!” Arohi pokuša pobjeći iz zatvora, ali je uhvaćena i kažnjena.

Epizoda 80 – Arohi moli da je puste iz mračne ćelije. Zatvorenica govori Mausi da je Arohi već sedam dana zatvorena tamo, bez hrane i vode, sigurno je mrtva. Policajce izvode Arohi, ona je u jako lošem stanju. Bace je na pod.Arohi ponovo bježi iz zatvora, policija je uhvati.

Policajka je zgrabi za kosu, kaže da je jako hrabra. Sad će je naučiti lekciju. Zaključaju je 10 dana u mračnu ćeliju. Policajka govori drugoj kako Arohi bježi stalno već dvije godine, ima samo jedan način da je nauče lekciju. Policajci ulaze u ćeliju, Arohi ih pretuče. Oni bježe, Arohi izgleda neustrašivo. Policajci stižu do inspekorke i žale se. Arohi izlazi, ima zloban pogled poput Tare. Inspektorka je krene tući pendrekom, ali Arohi ništa ne osjeća. Zgrabi pendrek i ošamari inspektorku. Sve su šokirane, inspektorka je ljuta. Arohi samo odšeta bez bilo kakvih emocija, hladna kao stijena.Arohi opet planira bijeg iz zatvora. Odlučna je da izađe i osveti se svima.

error: Zabranjeno kopiranje!!