Home / Turske serije / Marasli / Marasli 21 epizoda

Marasli 21 epizoda

Veliki sukob se rasplamsava između Marašlija i Savaša. Mahur i Nedžati se sastaju sa tužiocem Tolgom na mjestu gdje su se sakrili, ali policija i tužilac odlaze na lice mjesta. Tolgi je neprijatno što je Marašli sa Mahur. On pita Marašlija o Mehmetu Indži. U međuvremenu je nestao i Nedžati.

Mahur sa velikim strahom počinje da traži Nedžatija. Da li je Marašli smislio plan protiv Mehmeta Indžija dok svi pokušavaju da ga uhvate? Zašto je Nedžati, koji je bio mentalno bolestan, nestao? Pošto je Nedžati još uvijek živ, Savaš je u neizvjesnosti.

Saznavši da je Marašli spasio Nedžatija, Hurdadži je ljut. Šta će biti sljedeći korak za Hurdadžija? Nakon što je dobio informacije o Mehmetu Indži, tužilac pronalazi trag koji ga vodi do Hilal.

Iako Hilal tvrdi da ne može da dijeli povjerljive informacije, tužilac Tolga, uprkos svemu pokušava da dođe do tih podataka. Tužilac je siguran u činjenicu da će sve informacije dobiti ako se obrati višoj instituciji. Marašli je veoma napet. Da li će tužilac otkriti da je Mehmet Indži zapravo Marašli? Hoće li Marašli reći istinu Mahur?