Home / Turske serije / Marasli / Marasli 3 epizoda

Marasli 3 epizoda

Mahur pokušava da sazna da li Savaš može izaći iz zatvora. Ona govori ako neko iz njene porodice surađuje sa Savašom i ako je pokušava ubiti, ona onda to mora znati. Mahur izgubi Marašlija u šumi i doziva ga. Koga će Marašli sresti, spasiti i zbog čega će biti toliko iznenađen? Zašto se Mahur pita što je toliko važna u Marašlijevom životu. Za Savaša govore da će uskoro izaći iz zatvora. Marašliju naređuje Mahurin otac da mu dovede kćerku, uhvati te nasilnike i dovede ih njemu. Ko to govori Mahur da je došao po nju, Savaš?

Mahur se bori sa činjenicom da je jedan član od porodice želi ubiti. Je li Marašli u pravu? Da li neko od njene porodice zaista želi da Mahur umre?Marašli kaže da oni trebaju djelovati zajedno ona i Mahur kako bi došli do ove istine. Hoće li Mahur slušati Marašlija? Savaš se pušta sa zahtjevom za suđenjem bez hapšenja. Sada se svi članovi porodice počinju bojati i za Mahur i za sebe.

Za Mahura, čiji je život još uvijek u opasnosti, Savaş želi sklopiti novi dogovor. Hoće li Mahur i njena porodica prihvatiti Savašov zahtjev za sporazum? Kako bi zaštitio Mahur, čiji je život u opasnosti, Marašli ga dovodi u napuštenu planinsku kuću. Ova situacija stvara paniku u porodici Türel. Marašli misli da bi trebao zaštititi Mahura čak i od njegove porodice. Ko će biti posjetilac brvnare?

error: Zabranjeno kopiranje!!