Home / Turske serije / Moja braća / Moja braća 80 epizoda

Moja braća 80 epizoda

Susen je uplasena jer i Sarp zna sve. Pita ga odakle njemu sve to? Tolga ugleda Zehru dok je maltretira čovjek tražeći od nje da nabavi kako zna novac. Zehra mu kaže da nema novca. On joj kaze da ide i ukrade iz skole. Doruk prosi Asiye. Suzan pusta Akifova kolica i on odlazi niz provaliju.Omerova nesposobnost da kontroliše svoj bijes počela je štetiti svima, a najviše njemu samom. On je u sukobu sa Oğulcanom. U svađi sa Susen. Ševvalino pijanstvo je uspjelo. Pokazavši Suzan fotografiju na kojoj Akif ljubi Nebahat.

Ono sto mi je zao je što se Omerov odnos sa Oğulcanom pogoršao zbog Sarpa.Svi su se polahko ujedinili. Doruk i Asiye uzivaju u svojoj ljubavi, Berk i Aybike, Ogulcan i njegova draga Afra, samo Omer i Susen se i dalje svađaju a ne mogu jedno bez drugog.Akifa dovode doktori kod Suzan.Ahmet se jada Suzan.Afra dolazi ispod Ogulcanovog prozora i pjeva a Šengul je polije bokalom vode. Nakon toga Ogulcan silazi i poljubi Afru.Hoce li između Ahmeta i Suzan na kraju nešto da bude, da li su to neke emocije na pomolu?

Dok je Akif, koji je povrijeđen u nesreći, brzo odveden u bolnicu, Ševval ne izlazi iz glave. Oğulcan, čije su tezge s mesnim okruglicama bile razbacane zbog svađe Sarpa i Ömera, zauzima stav protiv Ömera, dok Akif zasuče rukave da nesreću koja se dogodila pretvori u svoju korist. Zehra je brutalno satjerana u ćošak od strane njenog starijeg brata Šerefa. Dok se dešavaju važni događaji na frontu Afra i Oğulcan, Aylin posljednji potez preseljenja kod Şengül šokira cijelu porodicu Eren.