Moja braća

Moja braća 89 epizoda

Tolga koji je ugledao video smrti svoje sestre je u šoku. Bijes koji hara Tolgom će ga dovesti do tačke u kojoj se neće moći kontrolisati. Također će i još ljudi saznati tu vijest i također će biti mnogo polaganja računa od strane Susen.

Ogulcan koji je vidio da je Tolga pregledao snimak, sve cini da Susen sakrije jer je svjestan da ce je Tolga dokrajčiti. Tolga uzima Susen i odvodi je na iste stepenice sa kojih je gurnula Lejlu i pokazuje joj gdje da stane želeći joj vratiti istom mjerom.

Susen uplakana doziva pomoć govoreci Tolgi da ona to nije uradila. Tolga je ipak gurne niz stepenice. Hoće li Susen ostati živa ili će pak završiti istom sudbinom kao i Lejla? Ništa drugačija situacija nije ni u njenoj novoj školi, Ataman College, za Elif, koja se potpuno skrasila u Aylinoj kući i od prvog dana počela da ima problema sa Berkom.

Neke šokantne činjenice koje je saznao dovode Oğulcana u vrlo problematičnu pat poziciju. Akif traži da Nebahat ponovo oprosti sebi. Dok se Doruk upušta u ugodnu organizaciju sa svom djecom za Emelovu školsku zadaću; Orhan je uvučen u neočekivanu situaciju zbog nemilog incidenta u školi.

Back to top button