Home / Turske serije / Ne uklapam se u ovaj svijet / Ne uklapam se u ovaj svijet 8 epizoda

Ne uklapam se u ovaj svijet 8 epizoda

Džezajir je primoran da poduzme vanredne mjere predostrožnosti, hem u kući gdje živi Lejla, hem u kući gdje živi Firuze, a protiv mogućeg Sabitovog osvetničkog napada. Džandan saopštava Gulendam da Firuze razmišlja o abortusu.

Džezajir, kapetan Asim i Ekabir se sastaju, kako bi utvrdili svoju buduću strategiju. Prilikom odnošenja Sabitovih ljudi, koji su ubijeni u bolnici, Omer Asaf, Azamet, Džafer i Etham upadaju u zamku kod Sabita. U ovoj zamci dolazi do izražaja Ethemova domišljatost kakvu ranije nismo uočili.

Šamil pravi zmaja za Sunu. Isplanirali su zajedno da ga puste da leti, i ta će ih situacija međusobno još više zbližiti. Okupivši porodicu Džezajir im saopštava da je neophodno da neko vrijeme ne izlaze napolje, te uzrokuje uznemirenost u porodici. Lejla pak izričito sopštava Džezajiru da sad već mora odlučiti koji će identitet koristiti.

Džezajir poduzima korake da ponovo oživi poredak koji je prije sedamnaest godina uspostavio u Istanbulu, i to započinje sa Agopom, koji se u podzemnom svijetu bavi pranjem novca. Zaglavljena kod kuće, porodica sebi izmišlja nove poslove u kući.

Sabit, koji traži priliku da se osveti Džezajiru, stupa u napad u trenutku koji niko nije mogao predvidjeti. Uspostavljena su nova pravila za porodicu.