Home / Turske serije / Ne uklapam se u ovaj svijet / Ne uklapam se u ovaj svijet 9 epizoda

Ne uklapam se u ovaj svijet 9 epizoda

Želeći da se osveti Džezajiru, Sabit je potpisao Suninu smrtnu presudu, međutim meta ispaljenih metaka postaje Kurbanov sin Šamil. Istovremeno dok Šamil vodi bitku između života i smrti, Džezajirova kći Suna pak prolazi kroz emotivno rastrojstvo. Ova situacija približava za korak bliže Lejlu i Džezajira.

Ranjavanje Šamila, najmlađeg u porodici, razjariće Kurbana i njegovu poslušnu djecu. Faktički će postati nemoguće održati buntovnog Azameta staloženim. Džezajir, koji s jedne strane pokušava da se izbori sa Sabitom i njegovim ljudima, s druge strane sa Bangalovim planovima, a uzgred i zbrkom sa bezbijednošću, nastoji da održi korak sa obje porodice.

Iako je zahvaljujući Zelihi saznao da će Firuze abortirati dijete, ne uspijeva da stigne na vrijeme u bolnicu. Ali ovu obavezu umjesto njega preuzima totalno neočekivana osoba.

Bangal, kojem nikako ne polazi za rukom da uhvati Džezajira, dobija ozbiljno upozorenje od strane njegovih pretpostavljenih. Ili će on lično umrijeti, ili Džezajir Turk… Zarad iskorišćavanja posljednje šanse koja mu je data, Bangal kreće u veliku operaciju.

error: Zabranjeno kopiranje!!