Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi 4 epizoda

Dogan ugleda Ekrema, Lejlinog oca. Irfan je mrtav, a majstor spasi Dogana. Ekrem je čuo da je Dogan u pitanju. Sa druge strane, Dogan se prisjeti Ekrema koji nosi benzin i koji je glavni za požar u sirotištu i smrt djece.

Naviru mu emocije, dok ga majstor upozorava da je to otac od tužioca i da moraju biti oprezni.
Lejla je zaokupljena snimkom kamere iz bolnice i potragom za otmičarima.

Kenan se budi i opet se ničeg ne sjeća. Majka i otac su zabrinuti za njega jer shvataju da se Dogan vratio. Međutim, Kenan ide kod doktora na pretrage jer mu nije jasno njegovo stanje, ali ne saznaje ništa.

Lejla ima puno posla i donosi kući fajlove. Cilj joj je pronaći vijesti od 7. septembra 1995. i saznati šta se tada desilo. Kenan joj pomaže. Kada Lejla zaspi, Kenan uspije shvatiti da se nešto dogodilo na taj dan u jednom mjestu i probudi Lejlu.

Zajedno pronalaze jednog novinara i odlaze kod njega. On im obeća da će im sutradan dati vijesti. Lejla i Kenan iznajme kuću da prespavaju tu i Kenan dobije groznicu. Lejla brine o njemu cijelu noć.

Sutradan, odlaze do novinara koji govori da ništa ne zna. Lejla shvati da su mu prijetili i on im krišom daje vijest. Lejlin otac sve posmatra.Shvataju za požar u sirotištu i odlaze tamo.

Kenan doživljava buru emocija i plače, nije mu jasno zašto. A to u stvari Dogan proživljava ponovo svoju traumu. Lejla je uz njega iako joj nije jasno šta mu se desilo.

Kasnije, Kenan na vijestima zatraži infomacije od građana o tom događaju da saznaju da li je istina. Dogan kidnapuje Lejlinog oca, a novinar zove Lejlu da joj sve ispriča. Ona zove Kenana i on dolazi po nju dok je njen otac u njegovom gepeku.

Back to top button